YritysHead Over Heels on vuonna 2009 perustettu ompelimo. Valmistan vaunuverhoja ihanista kotimaisten suunnittelijoiden kuoseista. Osan kankaista painan itse. Järjestän myös Saumuriklinikka-koulutuksia Espoossa.

Alussa valmistin tilauksesta kaikenlaisia vaatteita ja sisustustuotteita, pikkuhiljaa oma linja löytyi ja siirryin valmistamaan vain mittatilausvaatteita ja korsetteja. 2012 jäin äitiyslomalle ja oli aika miettiä mitä haluan jatkossa tehdä. Mittatilaustyöt tuntuivat liian haastavilta siinä tilanteessa, ei koskaan voinut olla varma nukkuuko vauva kun on sovitus tai entäs jos ollaankin kaikki kipeitä kun vaatteen pitäisi jo olla valmis. Päätin että haluan myydä vain sellaisia tuotteita mitä minulla on valmiina varastossa.

Samaan aikaan opiskelin tuote- ja palvelukehittäjän erikoisammattitutkintoa ja siellä pääsin kehittämään tätä omaa pientä yritystäni. Hieman vahingossa päädyin tekemään vaunuverhoja, ja lopulta niistä tulikin keskeinen osa toimintaani.

Olen pitkään haaveillut kouluttamisesta mutta se on aina jäänyt haaveen tasolle. Kunnes kesällä 2014 ompeluryhmässä heräsi keskustelua miten kivaa olisi jos olisi saumurikurssi. Tätä ajatusta pyörittelin ja kehitin eteenpäin, ja näin syntyi Saumuriklinikka, joka on ensimmäinen oma kurssini.
 

Yritys

Instagram @Susannafin