Uusi saumurin käyttöopas Saumuriklinikka on julkaistu!

Saumuriklinikka on nykyaikainen e-kirja, opas ompelun kiehtovaan maailmaan.Saumuriklinikka ei ole pelkästään aloittelijalle, kokeneemmatkin ompelijat ovat pitäneet kirjaa hyödyllisenä. Kirjassa on 32 sivua. Kirjaa täydentää Facebook-sivu jonne olet aina tervetullut kysymään neuvoa tai jakamaan onnistumisia!
Vaikka ompelu harrastuksena on ollut supersuosittua viime vuosina, on edellinen (ja ainoa) saumurilla ompelua käsittelevä kirja, "Opi saumurin salaisuudet" (Kaukinen/Vahtera) julkaistu -97. Se on myös ollut loppuunmyyty jo pitkään. Saumuriklinikka ei ole samalla tavalla tekninen opas, vaan rento yleisimmät asiat sisältävä kirja. Saumuriklinikka vastaa niihin kysymyksiin, mitä ompeluryhmissä kysytään päivittäin esimerkiksi tikin säädöistä.

Saumurilla ompeleminen on helppoa ja hauskaa, osta Saumuriklinikka
Kirja on pdf-muodossa, minkä ansiosta se on helppo avata kaikilla laitteilla. Jos kirjan avaa lukuohjelmassa, kuten iBooks tai PlayBooks, se toimii sivuttain kuten kirjat. Sivut on optimoitu A4 kokoon ja tulostaminen onnistuu ilman säätöjä. Kuvat ovat hyvälaatuisia ja myös mustavalkoisena kuvista saa selvää hyvin. 

Saumurilla ommeltu kulma, ohje Saumuriklinikka kirjassa
Kirja on kuvitettu ja erilaiset tikin säädöt, ongelmatilanteet ja ohjeet on havainnoillistettu lähikuvilla, missä saumurin langat ovat erivärisiä. Sen ansiosta on helppoa oppia säätämään oikeita lankoja.

Paperplane Ottobre, pääntie huoliteltu saumurilla, Saumuriklinikka mallipaita


Kirjassa on ohjeita myös pääntien huolitteluun ja legginsien ompeluun. Uskon että kirjasta on iloa jokaiselle ompelijalle. Osta kirja ja ole mukana muutoksessa - suomalaisen käsityökirjallisuuden digiloikka alkaa tästä! 


Saumuriklinikan yhteistyökumppanit ovat Erkin Sauma & Tikki sekä kangaskauppa Tyyne-Esteri.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Yritys

Instagram @Susannafin