Kesävaatteita mekkotytölleSaumuriklinikan yhteistyökumppanina on kangaskauppa Tyyne-Esteri. Kirjaa ja tulevia videotutoriaaleja varten sain ihania Tyyne-Esterin oman tuotannon kankaita malleihin. Samaan aikaan neiti 3v tarvitsi päiväkotiin kesäisempää vaatetta, joten tällaisia syntyi.

Silityskalvo, teksti Silhouette Cameolla

Ruutuvihko kangas on ihanan raikas. yhdistin siihen pinkkiä ja tuli aika namu. Teksti on Tiitin toivoma, ja se on tehty silityskalvosta. (Erilaisia tekstejä voi multa myös tilata!)

Legginsit saumurilla, taitteet tehty saumurilla, ohje kirjassa!

 Vihreästä Marokosta tein legginsit. Marokko on kivan kesäinen, ohut trikoo. Tykästyin tähän kankaaseen lopulta älyttömästi. Meillä ei ole lapsilla ollut varmaan koskaan mitään vihreää... Sopii Tiitille tosi hyvin!

Paperplane, rullapäärme saumurilla, perhoshihat

Kun nyt niin ihastuin siihen vihreään, tuli kankaasta myös mekko. Kaava tässä kesän Ottobren Paperplane, koko 104. Ihanan slimmi malli. Vähän lisäsin pituutta, ja ehkä vielä vähän olisi voinut. Hihat on huoliteltu rullapäärmeellä ja se ei kyllä tälle kankaalle ollut se paras vaihtoehto, käytössä reuna rullautuu aikalailla.

***
Uusi saumurikirja on ilmestynyt, tutustu Saumuriklinikkaan ja seuraa meitä Facebookissa!0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Yritys

Instagram @Susannafin