Monta rautaa tulessa

Meillä alkoi vihdoin päiväkotielämä! Huisin jännät pari viikkoa takana, lapsi viihtyy, äiti viihtyy, ja mikä parasta - mulla on työaikaa. Huikeeta! Usein kaikki kiva (kuten huonokin) aina tapahtuu samaan aikaan, näin tapahtui tälläkin kertaa. Samaan aikaan kun maagisella tuurilla saimme päiväkotipaikan, hyväksyttiin tavaramerkkihakemukseni, Saumuriklinikka-kirja on aikamoisella vauhdilla valmistumassa, ja pari isoa asiakastakin oli siinä samalla hetkellä. Ei ole ollut vapaa-ajan ongelmia!


Niin se tavaramerkki! Maailman huikein juttu, olen halunnut vaunuverhoille nimen jo vaikka kuinka kauan, mutta ikinä siihen ei tuntunut olevan rahaa. Joulun alla sain stipendin valmistumiseni johdosta ja olin päättänyt ne rahat käyttää tavaramerkkiin. Ja nyt se on hyväksytty! Vaunuverhot ja lastenvaatteet saivat nimen Kuiskaus. Tykkään niin paljon! Luonnollisesti tästä aiheutuu paljon työtä nettirintamalla - kaikki on vielä vaiheessa, mutta joka päivä jokin edistyy. Seuraa Kuiskausta Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä


Kaupassa uutena tuotteena ompelijoille silitettävät kokomerkit! Käy kurkkaamassa jos ompelet itse! Kaupan valikoima laajenee, sain vihdoin suuremman kaupan joten mahtuu muutakin :).

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Yritys

Instagram @Susannafin