Saumuriklinikan yhteistyökumppanit

Aiemmin tällä viikolla sain Saumuriklinikalle uuden yhteistyökumppanin. Tyyne-Esteri on kankaiden ja ompelutarvikkeiden erikoiskauppa Lappeenrannasta. Kurkkaa heidän kauppaan tästä linkistä ja lue alta miten päädyimme tekemään yhteistyötä!

Olen ihan todella huono pyytämään ihmisiltä/yrityksiltä mitään. Vatvon ja vehtaan enkä kehtaa :). Jossain vaiheessa oivalsin, että kyse ei ole mistään turhan ruinaamisesta vaan molemminpuolisesta hyödystä. Ei kukaan pärjää yksin, ja voimat yhdistämällä kaikki hyötyy.
 
Kuten aiemmin kerroin, minulle on hyvin tärkeää tehdä yhteistyötä tietynlaisten yritysten ja ihmisten kanssa. Sellaisten jotka tekee asioita minusta kivalla tavalla. Sellaisia kangaskauppiaita on tässä maassa aika monta, joista moni jollain tasolla tuttuja. Päädyin ottamaan yhteyttä Anniin, koska pidän hänen tyylistään luotsata yritystään, jonka tarinaa olen seurannut perustamisesta lähtien. Tyyne-Esteriltä saa tosi ihania kankaita, joista osa on omaa tuotantoa, kuten alla oleva Marokko (suunnittelija Jenni Mäensivu). Minulle oli myös tärkeää että yhteistyökumppanin kaupasta saa sellaisia ompelutarvikkeita mitä kirjassa mainitaan. 

Kovin onnellinen olen, ympärillä on hienoja ihmisiä joiden kanssa on ilo tehdä yhteistyötä!


Tällä hetkellä olen hotellissa Helsingissä kirjoittamassa ja viimeistelemässä kirjaa. Ehkä ihan pian uskallan sanoa tarkan julkaisupäivän! Seuraathan Facebookissa niin pysyt ajan tasalla! Viikonloppuna todennäköisesti luvassa myös Periscopelähetyksiä, aiheesta ja sen vierestä! Periscopesta löydyn nimellä @susannafin ja lähetyksiä voi katsoa myös tietokoneella.

Hyvää viikonloppua!


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Yritys

Instagram @Susannafin