Saumuriklinikan uusi yhteistyökumppani




Viime viikko oli jännä! Perjantaina solmimme sponsorisopimuksen Saumuriklinikan ja Erkin Sauma & Tikki ompelukoneliikkeen kanssa! Olen todella innoissani tästä aika uudenlaisesta yhteistyökuviosta, ja mielenkiinnolla odotan tulevaa. Myöskin olen äärimmäisen otettu ja onnellinen siitä, että työhöni uskotaan näin vahvasti.

Saumuriklinikka, saumurin tikin säätö
Lähetin ehdotuksen yhteistyöstä ainoastaan Kaisalle ja Erkille. Keskustellessamme sanoinkin, että en osaa olla riittävän ahne (fiksu? yrittäjähenkinen?) hankkiakseni sponsoria "mistä tahansa". Halusin ehdottomasti tehdä yhteistyötä juuri heidän kanssaan. Halusin, että voin sataprosenttisesti olla varma siitä millaista yritystä mainostan. Olen ollut Erkin Sauman asiakas kohta 12 vuotta. Tokikaan tämä ei (valitettavasti) pidä sisällään kovinkaan montaa varsinaista ostosta, kun ompelukoneita nyt ei joka vuosi ostella. Mutta palvelu on jäänyt mieleen, niin minulle kuin monelle muullekin.


Head Over Heelsin ensimmäinen ompelukone
Ostin ensimmäisen oman ompelukoneeni Erkin Saumasta vuonna 2004. Olin viimeisilläni raskaana, ja voi toki olla että siinä hormonimyrskyssä palvelukokemus sai vielä kultareunauksen. Olin niin tyytyväinen! Inhoan sitä että minulle "myydään väkisin" muuta kuin mitä olen hakemassa. Kaisan tyyli kuunnella ja kunnioittaa asiakasta teki vaikutuksen. Tulimme siihen tulokseen että kuvassa oleva Huskystar olisi sopiva minulle ja lompakolle myös. Peruskone - jolla on sittemmin ommeltu myös tämän yrityksen ensimmäiset työt, on aplikoitu ja kirjailtu, vaikka mitä. Nyt tämä ihana vanhus on minulla kotikoneena, ja edelleen toimii niin ihanasti.
Head Over Heels ompelukoneet
Kuutisen vuotta sitten palasin liikkeeseen ja ostin hienostelijaneiti Activan ja kasan paininjalkoja. Kone oli ollut minulla noin kuukauden kun tuli jotain ongelmia, en enää edes muista mikä oli pulma, mutta mieleen jäi että Kaisa soitti minulle kesämökiltä, ja puhelimessa ratkoimme pulman. Vaikuttavaa! Ja tässä sitten ollaan nyt:
saumuriklinikka, uusi saumuri testissä
Työpöydällä komeilee upouusi, mielettömän upea Bernina 1150MDA saumuri. Valitettavasti kone on töissä ja minä sairastuvan hoitajattarena kotona, joten tarkempi esittely jää myöhemmäksi. Mutta kyllä on ollut niin rakkautta ensisilmäyksellä tämän koneen kanssa!



yhteistyössä:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Yritys

Instagram @Susannafin