Shoppi auki!

Pitkään olen suunnitellut avaavani työhuoneen yhteyteen pienen kaupan. Ja nyt alkaa olla kaikki mallillaan! Jatkossa shoppi on auki aina tiistaisin klo 16-19! Olet toki tervetullut ostoksille tai katselemaan muulloinkin kun olen paikalla. 

Työhuoneen shopissa on myynnissä myös paljon sellaista mitä verkkokaupassa ei ole. Ajatukseni on että minulta löytyisi lahjaksi tai kyläreissun viemisiksi edullisia, kotimaisia tuotteita, helposti, läheltä. Valikoima oman valmistuksen tuotteista vaihtelee. Vaunuverhojen valmistuksesta jää hassuja kaitaleita ylimääräistä kangasta, joita olen pyöritellyt jo jonkin aikaa. Näistä syntyi nyt pipoja ja tuttinauhoja.

Tonttulakkeja kysellään paljon ja nyt niitä on kolmessa koossa - myös ihan pikkuvauvalle. Nuo hassut tikut tuossa kuvassa ovat polkupyörään tai rattaisiin sopivia pinnaheijastimia, ne löytyy myös verkkokaupasta! Ihan uusina tuotteina Mummi & minä -sarjan ekologisia, kotimaisia pesuaineita, sekä Piirre Collectiven ihanat joulukortit. Ompelijoille minulla on saumurilankoja ja neuloja, neppareita ja neppejä, sirkkarenkaita ja kuminauhoja, vaihtelevalla valikoimalla. Myös nepparipressiä saa tulla käyttämään :). 

Tule käymään! Ensi lauantaina olen myös paikalla, tsekkaa Facebookista lauantaina tarkemmat ajat!


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Yritys

Instagram @Susannafin