Kampin Käsityökortteli - huomenna!

Pitkästä pitkästä aikaa pakkaan kamat kasaan ja osallistun johonkin tapahtumaan. Tällä kertaa se on meidän käsityöyrittäjien itse järjestämä Käsityökortteli joka pystytetään Kampin Narinkkatorille. Kuvaa klikkaamalla pääset tapahtuman facebook-sivulle!


Minun pitäisi uskaltautua tapahtumiin useammin. Se on vain pelottavaa. Ei ole rahaa, ei telttaa, ei autoa, eikä tarpeeksi tuotteita. Eikä aikaa. Aina tuntuu että se on jostain väärästä kohtaa pois. 

Nyt kuitenkin menen. Tällä kertaa en lupautunut paikalle puoli kuusi aamulla merkkailemaan telttapaikkoja - perhe ei jostain syystä oikein arvostanut tätä. Ihana Taava lainaa minulle telttaa ja koska Kimperillä ahkeroivat ison pinon vaunuverhoja minulle, on tuotevalikoimakin aikas kiva. Se että valmiita verhoja tuli Kimperiltä jotenkin rentoutti minut ja olen ehtinyt tehdä hurjasti lisää, kun ei ole ollut stressiä tuotteiden riittävyydestä.

Nyt on sitten tämä jännän ääri jäljellä. Onko kaikki? Riittääkö renkaat? Muistinko tussit? Vaihtorahat? Riittääkö puhelimessa akku? Latasinko korttikoneen? Mitä mä laitan päälle? 

Auta pientä yrittäjää - käy klikkaamassa tykkää ja kerro kavereillekin. Jätä kommentti, jaa tämä kirjoitus, tule moikkaamaan Kamppiin! Pieniä tekoja, suuri merkitys minulle. Kiitos!


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Yritys

Instagram @Susannafin