Fiiliksiä Käsityökorttelin jälkeen

Kiitos kaikille Käsityökorttelissa piipahtaneille! Paljon uusia tuttavuuksia ja vanhoja kamuja kävi moikkaamassa ja ostoksilla. Ihmisten kanssa juttelu oli se paras anti tällaiselle kotiin jymähtäneelle. Erityisen kivaa oli myös nähdä muita meidän yrittäjiä, ja myös huomata ja kuulla että ei ne asiat nyt aina ole muillakaan järjestyksessä ja tuotteita on tehty vielä tunteja ennen tapahtumaa :).

Päivä meni oikein kivasti, vaikkakin alun stressailu verotti voimia niin että tuntui etten mitenkään pysty olemaan koko päivää yksin siellä. Tiiti ja vaimo tulivatkin sitten heti päiväunien jälkeen takaisin. Messutyttö lauloi ja tanssi ja leikki aivan innoissaan.


Nyt on pää täynnä ideoita tulevaisuuden varalle. Miten sitä olikin päässyt unohtumaan muinoin tehdyt hienot listat tarvittavista jutuista, kuten "osta nimikyltti". No, kun rahaa on rajallisesti ei tule hommanneeksi mitään varmuuden vuoksi tai ennenkuin oikeasti on tarvetta. Nyt täytyy tähän puoleen panostaa tosissaan. Jos nyt sitten aikoo jossain kierrellä... 

Nyt olisi päiväkahvin aika ja sitten kotihommiin. Mukavaa päivää sulle :).

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Yritys

Instagram @Susannafin