Uusia vaunuverhoja ja uusi yhteistyökumppani

Kesä asettaa hienoisia haasteita elämään, kun kaikki kolme lasta on koko ajan kotona. Jo hyvin nopeasti totesin että "ei tästä tuu yhtään mitään". Pohdin että mitä ihmettä oikein teen, että lopputulos olisi edes jotenkin siedettävä.

Valmistuin toukokuussa tuote- ja palvelukehittäjäksi. Sain aivan loistavan loppuarvioinnin työlleni ja tsemppausta viedä homma seuraavalle levelille nopeammin kuin olin suunnitellut. Hetken mietittyäni päätin hypätä suoraan syvään päähän. Kaikessa yksinkertaisuudessaan hankin apua - nyt osan vaunuverhoista valmistaa Kimperi Factory Jyväskylässä. Kimperin Outi on minulle tuttu Käsityökorttelin kautta ja hänen uraa olen seurannut jo paljon pidempään, ihan siitä asti kun Kimperin ainoa (?) tuote oli neliöpipo. Oli minulle ihan selvä juttu että nimenomaan Kimperi Factory valmistaa tuotteitani heti kun siihen tulee mahdollisuus.

Puistossa kuvaamassa uusia vaunuverhoja

Jännä kesä siis tuli! PaaPii Designin ihanat, luomulaatuiset trikoot saapuivat uusissa kuoseissa ja pääsivät heti työn alle. Siesta-kuosin (vihreä ja harmaa) verhot on valmistettu Kimperillä ja loput olen tehnyt ihan itse. Kaupassa on tällä hetkellä sivuntäydeltä vaunuverhoja Paapiin kuoseilla - se ei ihan ollut tarkoitus alunperin mutta hyvältä näyttää! Uutta kivaa on kuitenkin tulossa ihan pian!

vaunuverhot Siesta ja Raksu kuoseilla
Tiiti rakastaa tuota Siestaa. Olemme paljon keksineet tarinoita erityisesti Siiri keinuu -kuosista, ja Tiiti pohti että missä Siiri nukkuu. Sattumoisin Anniinalla oli ollut ajatus nukkuvasta Siiristä jo aiemmin - tiedä sitten vauhdittiko meidän ehdotus kuosin päätymistä kankaalle :)

vaunuverhon kiinnitys hellepäivänä
Lähdettiin kuvausretkelle ja mukaan otin Tiitin ihanat Emmaljungat, varmaankin viimeistä kertaa. Nyt kun on jo pitkään ollut kevyemmät rattaat, oli ihan hassua työntää näitä isoja :). Kuvassa yksi ehdotus miten vaunuverhon voi kiinnittää aurinkoisena päivänä. On tosi tärkeää varmistaa ilman kiertäminen vaunuissa, ja myöskin että lämpötila ei nouse liian korkeaksi. Kesällä vaunukoppaan ei kuulu makuupussit tai jalkapeitteet! 

Hillittömän hienoja vaunuverhoja!

Myös näitä verhoja on kaupassa vielä muutamia kappaleita! Klikkaa kauppaan tästä!


Olen treenaillut Snapchatin käyttöä huvikseni ja myös ammatillisesta kiinnostuksesta. Tässä yksi kokeiluvideo :) Jos käytät snäppiä, löydät minut sieltä nimellä Susannafin.

2 kommenttia:

  1. Moikka! Saako sulta siiri keinuu tai muuta siiria veunuverhoa? Mitä kautta toimii verkkokauppasi? vastausta kaipailisin os vemppe@yahoo.com

    VastaaPoista

 

Yritys

Instagram @Susannafin