Ajattele iloisia ajatuksia

Tänä vuonna kesä on ollut aika omituinen ja mulla on sellainen paha fiilis, että kohta lävähtää syksyn pimeys ja sateet päin naamaa, vaikka itse ei ole vielä edes ihan tajunnut että ei se kesä ole "kohta täällä" vaan "kohta ohi". Fiksut sanovat että positiivisuus synnyttää hyviä asioita. En nyt ole ihan varma tästä, siinä määrin kuraa niskaan muutamatkin superpositiiviset tutut ovat saaneet. Olen kuitenkin valmis kokeilemaan ihan mitä tahansa, jotta syksystä ja pimeydestä selviäisi täysjärkisenä.

Aloitin jo aiemmin Instagramissa #kolmeparasta -haastetta, mikä sitten hieman notkahti muuton jalkoihin. Mutta jos jatkettaisiin sitä, tule sinäkin mukaan! Idea on kertoa joka ilta kolme parasta asiaa päivästä. Joskus ilonaiheet on isoja, joskus ihan pienen pieniä. Joskus onnen murusia joutuu etsiskelemään suurennuslasilla, toisinaan ilo vuotaa yli äyräiden. Jaettu ilo on aina suurempi! 


Keräilin myös Pinterestiin hyvänmielen kuvia. Väreillä on kyllä uskomaton merkitys, vihreät ja keltaiset kuvat todella piristää mieltä. En tiedä toimiiko kaikilla. En osaa varmaksi sanoa mitä itsekään ennen ajattelin. Nyt keltainen on jotenkin vallannut jalansijaa mun elämässä - kotoakin löytyy jo ainakin viisi keltaista asiaa :).

Miten sinä vaalit hyvää fiilistä? Mikä saa hymyn huulille silloinkin kun kaikki menee mönkään?

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Yritys

Instagram @Susannafin