Unelmat voi käydä toteen


Olen pitkään halunnut opettaa, jakaa tietoja ja taitoja mitä minulla on. Olen aina tiennyt, että joskus vielä opetan, koulutan tai jotain sellaista. Huolimatta siitä että oman sisäisen tiedon lisäksi monet muutkin ovat sanoneet, että olen hyvä opettamaan ja että mulla on paljon tietotaitoa monistakin asioista, en ole tehnyt asian eteen mitään. Olen jotenkin ajatellut että se tilaisuus vain kävelee vastaan tai joku vuosi vaan päätän lähteä jälleen opiskelemaan. Että jotain vain tapahtuu.

Yllätys sinänsä, eihän mitään vain tapahdu. Sitten palikoita alkoi loksahdella kohdilleen, kun vihdoin rohkenin ottaa askeleita oikeaan suuntaan. Vielä siinä vaiheessa kun olin julkaissut Saumuriklinikan kevään kurssipäivät, ajattelin että hitsit, nythän mun on pakko sitten vetää ne kans. Niinpä! Se on aika hyvä keino - tee tekemisistäsi julkista niin ei voi noin vain perääntyä.

Koska syitähän riittää miksi ei, miksi ei just nyt, miksi ehkä ensi vuonna olisi parempi. Eikun just nyt on oikein hyvä hetki. Se on lienee sitä yrittäjämäisyyttä. Jos ei yritä, ei voi mitään saavuttaakaan. Vaikka epäonnistuisi, on kuitenkin yrittänyt, tehnyt, toteuttanut. Olisihan se aika traagista kiikkustuolissa kertoa lapsenlapsille että silloin vuonna 2015 ajattelin että jos yrittäisi tällaista koulutusjuttua, mutta en mä sitten uskaltanut.

Uskalsin. Hyppäsin. Ensimmäiset kurssit ovat menneet tosi hienosti. Tästä on hyvä jatkaa.

 Toinen iso haave on ollut opetella paremmaksi kuvaajaksi. Pikkuhiljaa olen saanut haalittua järkkärin, kaukolaukaisimen, jalustan, pikkuisen studion. Videoiden teko kiehtoo ajatuksena. Ostin pienen äänenvoimentajan, kännykällä videoiden sitä jo kokeilin ja kylläpä tulee hieno ääni videoihin. Toivon että ehdin pian opetella editoimaan ym, koska monen monta hienoa ideaa kytee mielessä!

Saumuriklinikka-kurssit käynnissä nyt. Kevään kurssipäivät on lauantaisin 11.4. 25.4. 9.5. 23.5. klo 12-16 Espoon keskuksessa. Kurssilla opit käyttämään saumuriasi monipuolisesti ja ratkomaan erilaisia ongelmatilanteita. Lisätietoja susanna @ headoverheels.fi. Kurssin hinta on 35€.

7 kommenttia:

 1. Mahtavaa Susanna! Sussa on potentiaalia niin suuriin juttuihin, ihanaa kun olet lähteny rohkeasti niiden perään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piia! Sä toimit monella tapaa innoittajana kyllä, ihailen sitä tapaa millä ryhdyt uuteen tai tavoittelet jotain haluamaasi, ilman turhia jahkailuja.

   Poista
 2. Elämä ilman unelmia olisi tylsää. Onnea rohkeiden askeliesi johdosta!

  P.S. Miulla olis hyvinkin tarvetta saumuriklinikalle, mutta on hiukka liian pitkä matka. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oda :) muutama kilometri juu. Hidaste vain! Hyvä syy lähteä katsomaan revontulia! Jos voisin tästä vain singahtaa sinne niin heti tulisin.

   Poista
 3. Hienoa että uskalsit! :) Ja onhan se erityisen kiva tehdä sellaista missä on hyvä. Toivotan menestystä saumuriklinikalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aino-Maria! Se on yrittäjyydessä kivointa, voida tehdä sitä missä on hyvä ja mistä tykkää :)

   Poista

 

Yritys

Instagram @Susannafin