Kesätytön hupputakki ja lomakuulumisia

Onnistuin päätymään tilanteeseen, että yksikään talouden tietokone ei toiminut (kunnolla). Se rassasi niin raskaasti etten sitten jaksanut edes ajatella päivittäväni blogia kännykällä, etenkin kun se kännykin vetelee hieman viimeisiään... Nyt on vanha kone elvytetty jonkinlaiseen kuntoon, jospa tästä pääsisi sitten itsekin vauhtiin taas. Muutamaa projektia lukuunottamatta olen viettänyt kesälomaa, ja kylläpä se rentouttikin! Kesäkuun kiireet lasten ollessa jo lomalla vaati veronsa. Tiistaina alkaakin sitten koulut ja saa harjoitella ihan uudenlaisen rytmin - neitikään ei enää nuku aamukympin uniaan. Jaiks.Tein Tiitille hupputakin Murun ihanasta pupuneuloksesta. Ollaan valmiina viileämpään ilmaan!
Lomalla käytiin mm. soittamassa pianoa Taivallahden ihanassa leikkipuistossa. Uitiin, kasteltiin mummin kukkia, nostettiin porkkanaa maasta ja syötiin, käytiin mustikassa, rannalla, puistoissa... Oli ihana loma!

ps. saumuriklinikka jatkuu ensi viikolla!


2 kommenttia:

 1. Kovasti odotan saumuriklinikkaa, en ole koskaan ommellut saumurilla koulussa ja uskallusta puuttuu. Tiedosta ja taidosta puhumattakaan. "Perityn" koneen langankireydet tuottaa päänvaivaa, eikä ole ketään keneltä neuvoa kysyä.
  helena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Helena, hieman teknisiä vaikeuksia mutta kohta tulee klinikka!

   Poista

 

Yritys

Instagram @Susannafin