Jännän äärellä

Tittidii, tänään on ensimmäinen Saumuriklinikka, tai tämä on oikeastaan koeajo. Pitkään ja hartaasti haaveiltu idea sai pikaisen toteutuksen yleisön pyynnöstä.

Mä kun olen tällainen hermoilija ja jännittäjä, en osaa ollenkaan suhtautua tähän mitenkään rauhallisesti. Ensimmäisenä tuli fiilis "mut apua osaanko mä ees mitään", viime yönä heräilin ajatuksiin "ai niin tääki juttu pitää muistaa sanoa! Mä tiesin tällaisenkin, miten en muistanut että osaan tällaista?". Höhöm :) 


Mulla on tuolla töissä leikkuuhuone erikseen ja olin ensin laskeskellut että sinne mahtuu 4-6 saumuroimaan ja loput isomman huoneen puolelle. Eilen keksin roudata leikkuupöydän isompaan tilaan ja sohvan leikkuuhuoneeseen, nyt saan kaikki leidit ns saman pöydän ääreen. Kyllä mä vaan niin tykkään tästä mun tilasta! Mahtuu rellestämään! Ja taloyhtiö ystävällisesti lainasi tuoleja :).

Nyt mä lähden sinne imuroimaan ja pureskelemaan kynsiä.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Yritys

Instagram @Susannafin