Peruspäivä

Eilen olin vähän uupunut. Tunsin olevani täysin riittämätön kaikilla alueilla, olin koko ajan väärässä paikassa tai tein vääriä asioita. Taitaa ottaa aikansa että syntyy joku rytmi tähän touhuun.

Meidän eilinen oli jotakuinkin tällainen:

Herättiin joskus ennen seiskaa. Aamupalat, muksut kouluun, mä ja Tiiti lääkäriin yhdeksäksi. Ennen lähtöä kirjoittelin ja maksoin laskuja, suunnittelin aikatauluja js pesin pyykkiä.


Ehdittiin olla ulkona vain hetki ennen lääkäriä -> hirveät raivarit. Lekurin jälkeen mentiin puistoon.


Puistolta töihin syömään ja vaihtaan vaippa. Ja hommahan menee niin, että riisut lähes kaikki vaatteet vauvalta (haalari, kengät, villahaalari, potkari, body, villikset ja vaippa), vaihdat vaipan ja puet uudelleen, koska pitäs lähteä nukkumaan, seuraavassa hetkessä vaipassa on kakka ja teet saman uudelleen ja haaveilet työyhteisöstä missä kaikki osaisi mennä vessaan itsenäisesti.

Sitten pieni lenkki, vauva nukkumaan ja itse töihin. Siitä ei ole kuvaa koska, no, oli vähän kiire. Tässä vaiheessa kello on puoli yksitoista.

Puoli kaksi totesin että en voi olla pidempään tai en ehdi ikinä tehdä ruokaa ym ennenkuin pitää olla valmis illan korispeliin. Joten lähdettiin kotiin, Tiiti vielä nukkui. Päätin etten jaksa kävellä (höylään tuota 20min väliä 2-4 kertaa päivässä...) - ohi meni kolme bussia puolen tunnin aikana, ei mahduttu vaunujen kanssa sisään. Joten käveltiin sitten kuitenkin. Hirveä tuuli ja satoi rakeita...


Kotona sisko vei Tiitin keinumaan siksi aikaa että laitoin ruokaa. Äkkiä osa vermeistä pois ja syömään.


Olkkarissa sen näköistä kuin joku olisi räjäyttänyt pommin. Siskolta jäi Tiitin vaatteet "hieman" sinne tänne... Joka paikka on täynnä hiekkaleluja mitkä joku on epähuomiossa tuonut sisälle. Ei ehdi siivota.


Pitäisi jo lähteä, mutta teinix murjottaa. Tähänkin meni oma aikansa. En itse ehtinyt syödä ja olen koko päivän aikana istunut lääkärissä 2min ja ompelukoneen ääressä hetken.


Keskimmäisellä oli korispeli minne singahdettiin samantien kun kumppani tuli töistä. Pelin katsominen vuosikkaan kanssa oli yhtä tuskaa. Mutta sain sentään istua, likaisella liikkasalin lattialla. Jippii.


Pelin jälkeen kotiin, salkkarit, vähän siivousta, RUOKAAAAA, kersat nukkumaan ja tunti töllöä. Olisi pitänyt sarjoa jumpsuitin kaava. En jaksanut. 

Öö, mitä mun elämälle on tapahtunut?? Täytyy tarttua kynään ja paperiin ja suunnitella kunnollinen aikataulu. Ei voi olla kaikkea kaiken aikaa kaikkien kanssa. Aloitan ryhdillisen elämän huomenna. (Tänään: siivousaamu, muskariin, selloon hakemaan pakollisia työjuttuja, töihin, kotiin tekeen ruokaa, takas töihin, kooma)

Millaisia sinun päiväsi ovat? Mitä muuttaisit jos voisit?


4 kommenttia:

 1. Tuollaisen päivän jälkeen voi ainakin todeta että kaikki on hengissä ja kaikki tärkeimmät asiat ainakin tuli tehtyä :-)
  Ja ihanaa, teillä on samantyylinen sisustus kuin meillä, meillä vaan lisäksi joka paikka täynnä pikkulegoja;-)
  Tsemppiä sulle tuleviinkin peruspäiviin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D legot ei näy kuvassa! Onneksi ei vielä pikkulegoja. Niitä on vain yläkerrassa. Duplon päälle astuminen on vähemmän kivuliasta :D

   Poista
 2. Kuulostaa harvinaisen tutulta! Mä huomasin oman jaksamisen kannalta parhaimmaksi sen, että herään joka aamu samaan aikaan (6.30), en kyllä yhtään tajua miten se voi vaikuttaa niin paljon siihen päivän sisältöön :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on se rytmi ja rutiini. Mulla ainakin menee ihan sekaisin kaikki jos joskus nukun pidempään. Ei saa päivästä otetta.

   Poista

 

Yritys

Instagram @Susannafin