Maatuska siellä ja toinen täällä

Minulla on nyt suuri kunnia ja mahdollisuus yksinoikeudella valmistaa Susannan Työhuoneen ihanasta bambucollegesta vaatteita - tai jotain! Ideatehdas raksuttaa. Ehkä pakahdun.


Unipusseja ja liivimekkoja nyt ainakin. Mitä sinä haluaisit tästä kankaasta nähdä? Aika veikeä vaunuverhokin tulisi, tai pussi turvakaukaloon. Ja mitä värejä? Kaikki värit? Kääk!


12 kommenttia:

 1. Ihana on toi kangas! Miten ois tän tyylinen vaunupussi:
  http://www.metsola.co/villervallass12-paita-ss-sun-star-86-128-cm-34146

  Mikä tahansa nuista väreistä sopisi vaunuun tälläisenä pussukkana esim lampaanvillan päälle. ;) Ite ainaki tykkäisin. Turkoosi mun lemppari väreistä. :) Tsemppiä mammalomalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Ajattelin että joku tuon tapainen voisi olla kiva, minkä saisi turvakaukaloonkin. Ja unipusseja nyt ainakin tulee :)

   Poista
 2. Voih, siis tästä linkistä:
  http://www.metsola.co/villervallass12-paita-ss-sun-star-86-128-cm-34146

  vai laitoinko sen jo? Noh, tätä se flunssa ja kellojen siirto teettää..

  VastaaPoista
 3. Saiskos jotain meille lapsettomille aikuisillekin? :) Jos ei vaatteita, niin joku kassi olisi kiva. Sellanen olalla kannettava malli- ei niitä lyhyt hihnasia kauppakasseja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Paljon on tullut esiin toiveita myös aikuisten vaatteista; tällä hetkellä suunnitelmissa olisi huppari ja liivimekko - sellainen ihana hihaton kotivaate. Miltäs kuulostaisi?

   Poista
 4. Hihaton tunika aikuisille olisi kiva. :) Tai ehkä just se liivimekko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Ainakin alkuun valmistan niitä vain tilauksesta joten pituuteen pystyy vaikuttamaan :)

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Moikka, itse olisin kovasti innostunut kanssa aikuisten hupparista. Mutta tällaisena punkerona en saa ajateltua itseäni huppariin, joka olisi kokonaan maatuskaa. Mutta jospa torso-osa olisikin yksivärinen, esim. tumman violetti samanväristen maatuskojen koristaessa hihoja, mahdollisia taskuja ja huppua..? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä olen pohtinut myös! Itsekin vierastan että olisi kokonaan kuosillinen, ihan riittävästi korostuu tämä maha muutenkin :). Myös sillä tavalla voisi tulla kiva, että tekee sivuihin palat yksivärisenä, se hoikentaa :). Yksiväristä bambua on matkalla ja värjään sitä nyt alkuun muutamalla värillä ja katsotaan mitä siitä saa aikaan!

   Poista
  2. Joo, sekin kuulostaa hyvältä! :-) Jäämme odottelemaan.. :-)

   Poista

 

Yritys

Instagram @Susannafin