Work in progress

Pikkuhiljaa remontti etenee... Tuntuu että kestää ikuisuuden, vaikka eihän tässä ole mennyt kuin viikko vasta. On vaan liikaa liikkuvia osia, kuten vauva jonka kanssa jonkun on koko ajan oltava. Viime viikonloppuna mun veli ja sisko miehineen riensivät apuun ja saatiinkin paljon tehtyä. Yksi huone on jo kokonaan valmis.


Mummolan syöttötuoli on ollut loistava apu! Samoin kantoliinat erilaisissa muodoissa, mutta kun en osaa vielä(kään) kunnolla kantaa selässä, ei hirveästi pysty tekemään. Eilen Tiiti viihtyi neliöliinassa selässä sen aikaa että saatiin siivottua vessaa ja keittiötä. Mut on tää vähän tällaista...hankalaa.


Eteisen patteri värittyi punaiseksi. Samoin tuo vastapäätä oleva seinä tulee punaiseksi ja siihen tulee ns "kaupan puoli", valkoinen hylly ja rekki. Äidin toimistolta löytyi sohva mikä toimii kuulemma vain tavaroiden säilytyspaikkana joten se muuttaa sitten tänne. Loistojuttu, sillä tämä remontoiminen vei sekä työaikaa että rahaa siinä määrin, että sisustus olisi jäänyt aika minimalistiseksi tällä budjetilla :)


Vessasta tuli punavalkoinen. Nyt hakusessa on hauskoja pin up -kuvia kokonaisuutta täydentämäänEikös kuulu asiaan että remontin keskellä syödään vähän mitä sattuu? Sormiruokaileva vauva sai eilen ekaa kertaa valmismössöä ja oli varsin hämmentynyt kun siitä ei oikein pureskeltavaa löytynyt :) Kahvinkeittimessä ruoka lämpeni minuutissa, suosittelen :D


Kaikista pisimpään neiti on pysynyt tyytyväisenä pöydällä ruuvarin päitä tiputellen :)

Vaimo on maalaamassa viimeistä seinää, mun pitäis mennä pakkaamaan ja iltapäivällä pääsen siivoamaan loppusiivouksen. Maanantaina aion olla jo töissä tuolla. Iso työ odottaa tekijäänsä, mutta nyt kun muutto on näin lähellä, keittiönpöydällä kaavojen piirto ei houkuta y h t ä ä n. 


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :) Pikkuhiljaa... No kunhan saa maalaukset loppuun niin äkkiähän sen sitten sisustaa

   Poista
 2. Ihan tässä innostus tarttuu itseenkin. Punainen vessan seinä on kaunis, hyvin sopii pinupit sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) näin ajattelin minäkin. Hankala vaan näin äkkiseltään löytää mistään mitään kivaa. Mut on kiva että on vähän väriäkin jossain, haluan kuitenkin että painotila ja varsinainen ompelutila on valkoinen, jotta nään värit oikein.

   Poista
 3. !!! Kahvinkeitin!!! Miksi mä en ole keksinyt tuota?

  Niin ja oi punainen vessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu eikö ole loistoidea! Keittää pari kupillista vettä pannuun ja avonainen purkki sinne, ei mene montaa minuuttia että on lämmintä. Tän päivän kokemuksella 20min on tulikuumaa vaikka olin sammuttanut keittimen jo...

   Poista

 

Yritys

Instagram @Susannafin