Kohta valmista!

Toivottavasti en kyllästytä teitä kuoliaaksi näillä iän ikuisilla remppakuvilla, jotka vielä kaiken lisäksi on räpsitty kännykällä. Mutta olen vain hieman, tuota, innoissani!


Tilasin ihan törkeen hienon kyltin. En sitten lopulta laittanut siihen mitään aukioloaikoja tai muutakaan, kaikki on niin muuttuvaista tällä hetkellä... 


Edellinen vuokralainen oli jättänyt tämän pöydän jälkeensä ja halutessani saan pitää sen. Ai halutessani? Ehkä saatan haluta tukevan oikean työpöydäksi tarkoitetun työpöydän mihin voi ostaa jatkopaloja ja minkä korkeutta voi säätää. Ihana pöytä! Saa jopa anteeksi väärän värinsä.Vähän lisää väriä ;) tähän tulee myymälähylly ja vasemmalle rekki. 


Eilen illalla käytiin vielä tekemässä vimonen rutistus. Tytär suostui vauvaa hoitamaan joten he sitten piirsivät vaneriin pikkuhuoneessa ja me laitettiin suitsait kamoja paikoilleen. Sain laattojen saumat jynssättyä tuolta työalueelta, vielä puolet tilasta pesemättä.... Mut koneet on siellä ja kaikki tärkeimmät tavarat, joten pääsen hommiin ihan justiinsa! Pieni takaisku tuli kun tuo valkoinen laatikosto ei mahdu pöydän alle. Se on ihan typerä tuolla sivussa, ja tarvitsisin oikealle puolelle edes yhden lootan.  Pöydässä on sellainen tukipuu keskellä mikä mataloittaa aikalailla, eli pitäisi löytää laatikosto mikä ei ole kovin syvä. Eikä kallis. Ja mielellään ilmaantuisi paikalle itsestään :)

Nyt mä lähden hommiin, mukavaa päivää sulle!


6 kommenttia:

 1. ihanan iso pöytä. Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 2. Mitäs sen laatikoston alla niinkuin jalkojen kohdalla on ? Onko siellä jalat, vaihda matalammat, tai mikä kaikkein parasta vaihda riittävät, mut kummiskin matalat pyörät.
  Vai onko mahdotonta himpan korottaa pöytää, joo ergonomian ehdoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laatikoston alla on vaan tyhjää ja reunat tulee lattiaan, niille ei mitään oikein voi tehdä kun se on tollaista ihme levyä. Laatikosto mahtuu pöydän alle kyllä, mutta pöydän keskellä on tukitanko koko pöydän mitalta, ja se on jotain 12cm korkea. Ei voi oikein niin paljoa korottaa enää :D joten täytyy löytää pienempi laatikosto.

   Poista
 3. Mihin mun kommentti hävis?
  Kysyin, mitä laatikoston alla? Jos jalat, vaihda matalammat tai sit passelit pyörät.
  Entä onko pöytää mahdollista korottaa, ergonomian kärsimättä.

  VastaaPoista
 4. Käännä laatikosto kyljelleen. Jos alaosa on sokkeli, sahaa se melkei kokonaan pois. Hommaa pohjanalaa himpan verran isompi levy. Ruuvaa levyn alle pyörät. Levyn yläpinnalle laatikoston sokkelin mittoja pienempi rimakehys. Nosta laatikosta tän alustan päälle, valmis.
  Laatikoston sokkelia pitäis siis madaltaa niin paljon, että se tukipuu siellä pöydän alla ei kanita.
  Jollei tää onnaa, hommaa joku toinen laatikosto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei onnaa :) Tai ehkä ilman pyöriä. Mut toi on myös niin rähjänen että en ihan hirveästi vaivaa sen kanssa aio nähdä :)

   Poista

 

Yritys

Instagram @Susannafin