IIH! Tutkimusretkellä

Sain tänään avaimet työhuoneelle! Miten jännää! Tekisi mieli mennä ostamaan KAIKKEA. Heti. Hillitsin itseni ja laitoin vain ilmoituksen tavaroista mitä tarvitsen, ja löysin lähes kaiken käytettynä. Aika paljon tarvitsee kaikenlaista pikkujuttua kuten imuri, vedenkeitin, lautaset jne... Isoin tarve tuolla tilassa kyllä on suursiivoukselle. Miten voikin toimistotila olla noin likainen...yhhyh.

Haluatteko nähdä kuvia? Tässä olis. 

ovelta sisääntullessa. Oikealla vessa, vasemmalla keittiö :) Vanhanaikaiset sulakkeet... osaankohan enää vaihtaa sellaisia? Jää nähtäväksi.

"keittiö"

Vasemmalla epämääräiset vanerista kyhätyt kopperot missä jotkut onnettomat puhelinmyyjät ovat viettäneet päiviään. Kun kopperot tuhoaa, tila on noin 5,4m x 3,5m kokoinen. Oikealla ovi toimitusjohtajan huoneeseen.


Tästä tulee ompelukeidas. Pöytä kuului kauppaan, se on tosi tukeva ja hyvä. Käännän sen varmaankin tuohon ikkunan eteen. Tämäkin huone on rajattu vain kevyellä seinällä minkä voisi purkaa, mutta on ehkä kätevää että on kaksi huonetta. Kaaos toiseen ja asiakkaat toiseen?

Puhelinmyyjäkopperot, n. 170cm x 125cm. Mielenkiintoisinta se, että ovet on lukittavissa ulkopuolelta. ja siis niissä oli avaimet paikoillaan. Lasten mielestä kopit pitäisi jättää paikoilleen ja tehdä niistä lapsiparkki. Tervetuloa meille painamaan kankaita, lapsille lukittava säilytystila! Juuei. :)

Tietenkään mulla mitään jakkaraa ollut joten en päässyt tutkimaan kopperoiden päällystä, kunnes tajusin että yletän kuvaamaan sinne (toisesta päädystä, toinen reuna on 20cm korkeampi...)

Tattadaa, kuvissa hyvä esimerkki siitä että ihan kaikkien ei ehkä tarvitsisi tehdä remonttihommia.

Mikä hiton puteli siellä lojuu ja MIKSI? Ja mikä toi pahvilaatikko on? Se näyttää siltä, niinkuin sen tarkoitus olisi pitää tuon toisen lampun ritilä paikoillaan. Öhöm. Seinät on kiristetty aloilleen tollaisilla ihme klipsuilla. hmph. Ja siis kopperoissa on omat pikku plafondit, joihin on sähköt vedetty noista loisteputkista... Pistää mietityttämään mistä näiden purkaminen pitäis aloittaa. Sähkömiehestä?

Summa summarum, en voisi olla onnellisempi! Ja koska kaikki tapahtuu luonnollisesti samaan aikaan, huomenna on eka koulupäivä kahteen vuoteen ja  J Ä N N I T T Ä Ä. Lapsikaan ei ole koskaan ollut musta erossa noin pitkää aikaa. Voi olla että huomenna on väsynyttä sakkia illalla :)

Nyt teetä, riisipuuroo, salkkarit kovolta ja haaveilua.
2 kommenttia:

 1. On kyllä melkoinen ero entiseen "työhuoneeseesi"!

  Nuo puhelinmyyjäkopit ovat tosi surullisia. Sellaisessa on varmasti ollut ihanaa viettää työpäivä. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sitä ne kyllä on, surullisia. Se, miten omituisesti ne on rakennettu on kans hieman surullista. Tänään oltiin tutkimassa ja en kyllä uskalla koskea mihinkään ennenkuin sähköhommat on otettu irti :)

   Poista

 

Yritys

Instagram @Susannafin