Käsityöyrittäjät joulumielellä

Kaikenlaista vipinää taas meneillään :) Aika on mennyt aika tiukasti Suomen Käsityöyrittäjät -verkoston jutuissa, tässä vähän yhteenvetoa mitä kaikkea on tullut tehtyä. Ensi viikonloppuna Suomen käsityöyrittäjät järjestävät virtuaalisen Jouluviikonloppu-tapahtuman - tule sinäkin viihtymään ja ostamaan lahjat helposti koko perheelle! Monenmoista mukavaa luvassa viikonlopun aikana! Kuvaa klikkaamalla pääset ryhmään.


Viikonloppu starttaa perjantaina huutokaupalla, jonka tuotto menee lyhentämättömänä Uuden lastensairaalan keräykseen. Minulta on tulossa keräykseen jotain hopeisen kiiltävää, silkkisen pehmeää..


Juu, olemme olleet ihan hirmuisen tuotteliaita, tämä vaan jatkuu. Pienestä ideasta se lähti, ja sitten lähtikin vähän lapasesta :) Ihanan ihana Susannan Työhuoneen Susanna uurasti viikon varmaan ihan yötä myöten ja kokosi upean joulukuvaston. Pari tuotetta minultakin löysi tiensä kuvastoon :)

Ja koska blogit nyt vaan on niin kivoja, saimme vihdoin auki omamme. Nyt sieltä löytyy Jouluviikonloppuun osallistuvien yrittäjien esittelyitä ja fiiliskuvia Tampereen messuilta.0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Yritys

Instagram @Susannafin