Varastonpienennystä

Ompelijattarien porukassa päätettiin pitää heinäkuun haasteena varaston pienennysprojekti. Lisää voi tilata mutta tarkoitus olisi päästä miinuksen puolelle. Tein hienon taulukon mitä kaikkea tarvitaan / mitä huvittaa tehdä. Vaatimattomat 88 tuotetta :) saas nähdä kuin käy, puoleen on kaavat tehtynä, 1/3 jo leikattuna. Voi olla että elokuussa mulla on hirveä kasa keskeneräisiä... Alla viime viikon valmistuneet, rengasliina itsevärjätystä pellavasta, potkarikokeilu kera yhteensopivan hatun, lisäksi tein tytölle caprilegginsit rypytetyllä lahkeella mut niistä ei nyt ole kuvaa. Nyt hommiin, vino pino kangasta odottaa leikkaajaa :)


 

 

 

edit: pitäs olla joku disclaimeri "päivitys tehty mobiililaitteella, joten sisältö saattaa olla miten sattuu ja kuvien laatukin vähän siin ja tos". Sorii. Laadulle ei voi mitään mut sijoittelin vähän paremmin ;)

3 kommenttia:

  1. Hyvin oot päässyt alkuun :) melkonen urakka!

    VastaaPoista
  2. No joo, aika simppeleitä juttuja nämä. Käytännössä en päässy koneen ääreen ku kolmena päivänä et siinä mielessä ihan jees. hirmu katkonaista tällä hetkellä se kuuluisa oma aika....

    VastaaPoista
  3. Oijoi, onpas sinulla urakka edessä. Tsemppiä kovasti! Ihana potkupuku vauvalla <3

    VastaaPoista

 

Yritys

Instagram @Susannafin