Onnistumisen iloa

Kovasti aioin tehdä vinon pinon kestovaippoja jo odotusaikana mutta eihän se sitten ihan niin mennyt. Ja kun sitten aloin niitä tekemään, ei mennyt ihan kuin strömssöössä. Ainoa missä olen onnistunut, niin erittäin lahjakkaasti olen syytänyt rahaa ihaniin kangaskauppoihin :D. Hyllyt notkuu, mutta ei vaippojen painosta...

Ihan ekaa vaippakokeilua en kehtaa edes näyttää. Vähän sellainen ylpeys käy lankeemuksen eeltä -kokemus. Kuinka vaikeaa se muka voi olla?? Voi se. Ihan hemmetin vaikeaa. Mutta viimein onnistuin:


Kun kerran osaa kaavoittaa, niin ei sittenn valmiit vaippakaavatkaan kelvanneet. Tykkäsin Nalle Nöttösistä kovasti ja malli oli hyvä, joten otin pohjalle Kestovaippainfon lehdestä löytyneen kaavan, vertailin sitä Nöttöseen, muuttelin, muokkailin, pohdiskelin.
 
Vasemmalla oleva punainen oli eka kokeilu. Ensimmäinen iso virhe oli, että olin tehnyt pitkät siivekkeet kuten Nöttösissä, vaikka nimenomaan tarkoitus oli laittaa nepit. Kuvassa ne on jo lyhennetty. Kumpparit oli aiiivan liian löysät. Ja mitähän vielä :) 
 
Tässä täydellisyyttä hipovassa luomuksessa päällinen joustis, sisäpuoli paksu bambujoustis. Välissä frotee, 2xhamppu, bjf. Saumurissa yläsiepparissa pätkävärjätty woolly nylon. Tarttee vielä tehdä lisäimulärpäke (ihan tyhmää, ne on rumia).

Kaunista.

3 kommenttia:

 

Yritys

Instagram @Susannafin