Kakkapikkarit

Pitäis tehdä vino pino pikkareita. Monissa blogeissa ajoittain on mainintoja "tein näitä läjän ku on niin simppeliä ja nopeeta". Anteeks mut missä kohdassa se simppeliys ilmenee? Hirveetä piipertämistä, ihan kohtuutonta että noin pienessä vaatekappaleessa on 4 kankaanpalasta ja miljoona työvaihetta :).


Olen kuitenkin päättänyt tulla kaveriksi mun peitetikkarin kanssa, joten sinnillä tein vaikka meinas usko loppua. Kuminauhaksi valitsin 8 vuotta marinoituneen foe:n, sekin ihan kakkalaatua niinkuin nämä pikkaritkin. Tulee rispaantumaan ja harmaantumaan mut ehkä näitä pari kertaa voi pitää. Koko on jotain 146 ja kaava omahko, kaupan piksuista piirrelty. Kangas Marimekon, luirua ja nuhjaantuu pesussa sekin... Lapsella oli hauskaa kun nimesin nämä kakkapikkareiksi :)

Tuosta kumpparista tuli mieleen, eikö ole jännä miten jotkut jutut jää mieleen? Muistan kun tilasin tuon foe:n Kangastukusta, odotin kirjettä kuin kuuta nousevaa (foe:a ei saanut juuri mistään ja se oli itsellekin uusi tuttavuus), ja mikä pettymys se sitten oli! Meni pari vuotta ennenkuin ostin foe:a uudelleen, ja silloin vasta tajusin että se oli vain tämä laatu mikä nyt ei ollut kovin kaksista.


Ihanuuskone.

Jos seuraavaksi tekis jotain oikeesti simppeliä, vaikka shortseja kesäksi :)

4 kommenttia:

  1. Teeppäs itelle yhdet, ni tiiät, miksi joku jaksaa pipertää ;) Ei vaineskaan, en minäkään ole ekojen jälkeen vielä toimertunut, mutta ehdottomasti parhaat pöksyt on ne omatekoiset. Hyvin saa ainakin paloja tuhottua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo se on varmasti totta! Varsinkin kun kaupan pikkarit ei oo kovin kestäviä, ja ihan ei hotsita maksaa 20e paremmista :)

      Poista

 

Yritys

Instagram @Susannafin