Pikku Tiiti

Täällä on elämässä uusi marssijärjestys mikä vaatii vieläkin hieman opettelemista. Hajonnut tietokone viimeisteli vaikeudet tuottaa mitään järkevää digitaalista sisältöä... hohhoijaa :). Nyt opettelen elämään kolmen lapsen äitinä, ilman photoshoppia ja ompeluaikakin on rajallinen. Mut kamera sentään on uusi, ehkä se tasoittaa ;).

Tiiti syntyi joulukuun 6. ja on nyt siis 2kk ikäinen, maailman suloisin kiltti vauva.

Oon mä ommellutkin. Kaava Ottobren Fairy Floss (06/11), kankaat velour Ikasyrilta ja vuorina mikrofleece, rengasvetskari Royal-tuotteelta. Lueskelin ihan ohjettakin välillä, se oli aika mielenkiintoista, etenkin huppu oli kiinnitetty tosi oudosti. Kaava sinällään ihan jees mutta valitse yksi koko pienempi... Tiiti on kuvanottohetkellä 57cm pitkä, haalari on 50cm. Valmistus hieman kesti joten lisäsin lahkeensuihin ja hihoihin resorit - ihan turhaan. Olis pitäny mitata tarkemmin...tai piirtää oma kaava :)9 kommenttia:

 1. Onnea perheenlisäyksestä! Vauva sai ihanan haalarin (:

  VastaaPoista
 2. Mitä ihmettä! Mä näin Tiitin kuvan yhteisen kaverin Facebook-raidalla ja tajusin etten ole aikoihin edes vilkaissut mitä sun elämään kuuluu. Olen ihan pihalla ;). Onnea onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iona :) näin se menee, välillä unohtuu jotkut sivut ja tyypit pitkäks aikaa :). Muistatko ku me oltiin joskus about ainoita bloggaajia jotka ompeli myös. nyt joka toisessa blogissa ommellaan :)

   Poista
 3. Onnea koko perheelle! Pikkasen on tosiaan blogiskene muuttunut. On kyllä vähän ikävä niitä viattomia pioneeriaikoja ja sen ajan ihmisiä.

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka ihana vauva puvussaan <3.

  VastaaPoista

 

Yritys

Instagram @Susannafin