Meillä ei kestoilla. Ikinä.

(eikä varsinkaan tehdä kolmatta lasta).  Kun on rikkonut ne isoimmat lupauksensa, (en koskaan eroa enkä koskaan mene naimisiin), on helppo jatkaa samalla linjalla. Vannomatta paras näemmä.
Ylärivi vasemmalta: Näpsy-Nalle täyttövaippa, S-koon Nöttösiä, NB-koon Nöttösiä, pari Napu-Nallea. Alarivissä äitiyspakkauksesta tullut Muksujen AIO, Pehmo-Nalle, Itti Bitti SIO ja Nalle NIO

Ai kamala ku alkoi pyörryttämään noi nimet ja lyhenteet... Piti ihan käydä tarkistamassa speksejä, vaikka kaikkia näistä oon myös myynyt "meniskö palkkatöihin" -hairahduksen aikana :). Jossain on myös Imse Vimsen kuorivaippa mikä tuli äippäpakkauksessa. Ne on käsittämättömän suosittuja mitä en voi ymmärtää kahdesta syystä a) PUL-kangas on musta jotain sietämättömän kamalaa (paitsi toi Nalle Nion pul on jotenkin erilaista) ja b) Imsen vaipat on aikuisen pikkareiden kokoisia. Mun mielestä. Ja jos se kuori todella tarvii niin paljon täyttöä niin meidän kestoilu loppu sit siihen :D.

Nöttösiin olen kovasti viehättynyt, nekin on hirmu suosittuja, mun mielestä sopusuhtaisen kokoisia ja S-koon pitäs olla pitkäikäinen. Nalle Nio, Itti Bitti ja Bitti Tutto (yhdenkoon) on ainoita all-in-one vaippoja mistä tykkään noin niinko ulkoisesti, näyttää nätiltä ja kuulostaa toimivalta.

Aina kun kestoista lukee, ekana mainitaan miten paljon kestoilemalla säästää. Luontoa joo, rahaa ei. Rahaa voi säästää, tää on toki valintakysymys. Jossain aviisissa mainittiin että koko vaippaiän kestot irtos satasella, kun kaikki tuli kirppiksiltä. Ei-pysty. Kirppikseltäkään ei saa hyvännäköisiä hyväkuntoisia vaippoja halvalla. Ostaisitko ittelles kulahtaneen harmahtavia pikkareita mitä joku on vuoden käyttänyt? Niin. En minäkään. Voisin ostaa käytettyjä vaippoja jos hinnat olisi järkeviä. Pikaisesti tsekkasin että huutonetistä löytyisi 2kpl Nöttösiä 30e hintaan. Kun uudet maksaa kaupassa max 18e/kpl...

Ai niitä voi ommella itse? Sekin on melkein ilmaista, paitsi jos tahtoo että materiaalit on hyvät. Meni 60e pelkästään siihen että pääsee aloittamaan, vaippoja noista matskuista tulee ehkä viis. (ja hermot meni jo) Vertailun vuoksi paketti liberoita maksaa kympin. Mut onhan tää hitsin kiva harrastus :D.

Kuvan Nalle-vaipoista osan olen ostanut ihan itte, suurimman osan sain yhteistyökuvion kautta - vain vauva puuttuu niin päästään kuvaamaan Nöttösiä :). Nalle-vaippojen äidiltä rouva Pehemiältä löytyy kaupastaan ihanat kankaat ja muita pehmeitä tuotteita. Nalle-vaippoja pääsee katselemaan ja ostamaan Nanulta.

***
Olin ensin kuukauden sairaslomalla, äitiyslomasta on mennyt jo 17 päivää. Siitä ajasta tytär on ollut kipeä 12 päivää ja poika 6. Liki kahteen kuukauteen en ole pystynyt juurikaan kävelemään. Ei oo paljoo positiivista sanottavaa :).

3 kommenttia:

  1. Kivoja vaippoja, kivasti kirjoitettu! :D Toivottavasti saadaan pian testikuvia? :)

    VastaaPoista
  2. Eiköhän noita testikuvia parin viikon sisään tule :) Ka-ma-laa, emmä oo vielä valmis!

    VastaaPoista

 

Yritys

Instagram @Susannafin