Parempia kuvia metsästämässä

Kännykkäkamerat ovat sujuttautuneet meidän elämiin niin tehokkaasti, että siellä täällä, jopa lehdissä, juttuja kuvitetaan surkeilla kännykuvilla. Alla oleva on sentään kohtalaisen hyvä, mutta ärsyttävän kapea.


Kännyllä on ihan mahdollista kuvata hyviäkin kuvia, se vaan ei saa heilahtaa yhtään kuvatessa, valaistus pitää olla just oikea jne. Kaikenlaisia hienoja säätöjä pystyy kyllä tekemään mutta loppujen lopuks ne on aika monimutkaisesti enkä minä ainakaan mitään niistä tajua. Rehellisyyden nimissä kuvasin viis vuotta sitten Sony Ericssonin simpukalla paljon parempia kuvia kuin nykyisellä superhienolla Htc:llä.

En halua että mun elämä valokuvina on suttuista pikselimössöä. Enkä varsinkaan halua että mun työkuvatkin on jotain ihme höttöä. Kännykällä saa nopeasti ja helposti jaettua eri sijainteihin mutta tarviiko aina olla niin kiire?

Järkkäri on ollut haaveissa x vuotta, nyt saatiin sukulaiselta lainaan. Se on väärän merkkinen, mutta ehkä se ei haittaa? Siitäkään ei ole varmuutta että toimiiko tuo ihan oikein. Käyttöönotto ainakin on ollut todella hankalaa, mutta ehkä se tästä.

Vauvan ekat villapöpätkin on valmiina (vihdoin!), kyllästyin puna-kelta-raidoitukseen heti kärkeen enkä nyt tajua mitä mun mielessä liikkui alun alkaen. Ainakin keltaiset raidat olis pitänyt olla kapeammat. Mut ehkä näille käyttöä löytyy kuitenkin. Seuraavista tulee sit yksväriset :D.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Yritys

Instagram @Susannafin