Korkealla

Käytiin eilen Espoo-päivänä Keilaniemessä, Nokian ja Fortumin kattoterassit oli yleisölle auki ja sieltä pääsi näkemään maisemia joka suuntaan. Ihan hieno kokemus :).

Hih, kuvassa näyttää ihan kuin J kiipeilis jossain tosi vaarallisessa paikassa. On siinä kuitenkin lasikaide takana. Mun pieni iso poika on jo 10v <3

Noin 60metrin korkeudella

  
Käytiin myös Espoon keskuksen markkinoilla, missä kiire taisi olla ainoastaan kuvassa näkyvässä kaljateltassa. Koska tottahan markkinoilla pitää kännit vetää! Aikamoinen pettymys, tuontikamaa kalliilla hinnalla, "käsityöalueella" jotain korumyyjiä ja mummo myymässä 15e villasukkia... Kerta kaikkiaan masentavaa. Niin ja lapsille pomppulinna 3e/kersa. Sikamaista rahastusta. Ainoastaan elintarvikkeiden, leipien, mehujen, mausteiden ym myyjät vaikuttivat oikeilta yrityksiltä, loput oli sitten näitä "nahkalaukku 10e". Yksi kovasti suomalaisuutta korostava myi Luhdan pyyhkeitä joihin oli ommeltu rimpsu pitsiä reunaan. Luojan kiitos etten ole saanut aikaiseksi mennä tuonne myymään... Ei tarvi jatkossa mennä asiakkaanakaan.

***
Maha kasvaa ja väsymys yrittää ottaa voiton. Masu on kyllä tosi pieni viikkoihin nähden (25+jotain), omat vaatteet menee vielä ihan hyvin. Tehdä pitäisi sitä tätä ja tuota, mutta jaksamista on noin pariksi tunniksi per päivä, ja sekin menee aika huolella tuon koulunalkuhärdellin hoitamiseen. Teen kyllä koko ajan töitäkin mutta plääh, tempo on aika hidas :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Yritys

Instagram @Susannafin