Synttärit!

Siitä on tänään kahdeksan seitsemän vuotta, kun aloitin ensimmäisen blogini. Huh huh! 
Monenmoista on matkan varrella tapahtunut, koko ammatinvalinta muuttui blogin myötä.
Missä välissä sinä tulit matkalle mukaan? Muistot jakoon!

Ihan ekassa postauksessa oli nämä tossut. Myöhemmin kirjoitin niihin myös ohjeen,
mutta koska se on jossain blogin uumenissa vaikeassa muodossa, päätin synttäreiden
kunniaksi julkaista sen uudelleen. Ohje on ollut varsin suosittu ja edelleen ajoittain näkyy 
linkkejä siihen. Joten tässä, kuvaa klikkaamalla aukeaa. Ohje aukeaa Google docsissa 
ilman kirjautumisia tai muita vinkeitä :)

***edith kertoo, että nyt sen pitäisi aueta ilman kirjautumista
*** edith kertoo myös tajunneensa aamulla suihkussa, että jos
lapsi on seitsemän, ja se oli vauva kun blogi aloitettiin, ei blogi
mitenkään voi olla vuotta vanhempi. Eli ollaan seitsemän vuoden
uhmakkaassa ja itsenäistyvässä iässä!
*** ja vielä editoidaan! Kuulin että monilla on ollut ongelmia kommentoida tekstin alle upotettuun kommenttilaatikkoon, joten laitoin sen nyt ponnahdusikkunaan. Kokeilepa toimisiko se! Olisi ihanaa saada tänne vähän lisää elämää!

6 kommenttia:

 1. En ole ihan alusta asti seurannut, mutta kuitenkin ennen kun lähdit opiskelemaan. Oli kiva sitten seurata myös koulunkäyntiäsi koska olin itse aloittanut pukuompelija-linjan tammikuussa -04. Varsinainen lukija olen ollut varmaaan n.vuoden, siitä asti kun tein käyttäjän bloggeriin. Ja haluan ehdottomasti lukea kuulumisiasi jatkossakin!

  VastaaPoista
 2. Äää-äh, ihan itse taisin kämmäillä ja kommentti katosi johonkin. Uusi yritys...

  Siis, olen seuraillut säännöllisen epäsäännöllisesti blogejasi varmaankin kouluajoista, (vuodesta 2008?), kun jossain yhteydessä blogin pitäminen tuli esille. Olen vaan vähän laiska lukija ja vielä laiskempi kommentoimaan ;) Naamakirjasta kyllä hyvin bongaa uudet kirjoitukset.

  Reps-kops ja pari muuta hupailutusta tarkoittavaa kirjainyhdistelmää noille saksille ovessa tuossa toisessa kirjoitetuksessa, missä oli kuva työhuoneesta.

  VastaaPoista
 3. Elina, hahah! Muakin nauratti ne sakset kun jossain vaiheessa huomasin että ne näkyi. Ne on siinä siksi, ku yks kissoista on houdini ja avaa oven ja sitten ne karvastaa ja sotkee koko työparatiisin. Ovessa on tollanen joku vanha lukko mihin ei ole avainta, mutta saksilla kääntämällä sen saa lukkoon. Olen myös tuhonnut yhdet kangassakset ovea avatessa, kun nuo pienet hävis jonneki enkä päässyt töistä ulos :)))

  VastaaPoista
 4. Olen tehnyt tällä sinun tossu-ohjeella monet tossut. Nyt pitkästä aikaa kaivoin printatun ohjeen kansiostani ja tein yhdet tämän vuoden sukkasatoon ja aloin etsiä linkkiä ohjeeseen. Kiva, että löytyi vielä!! Olen varma, että ohjeella tehdään tänäkin syksynä monet tossut, 'satolaistenkin' toimesta. Ohje on helppo ja valmistuu nopesti ja erilaisilla nauhoilla ja koristeluilla saa ilmettä muutettua.
  Terv. samoin kuin ed. säännöllisen epäsäännöllinen lukija/kommentoija. :) Santra

  VastaaPoista
 5. Moi Santra, kiva kuulla että tykkäät ohjeesta! Se on kyllä helppo. Mä ajattelin tehdä joulukuun alussa syntyvälle vauvallemme pitkävartisempana, niin pysyy vielä paremmin ja lämmittää sitten jalkaakin enemmän vaikka kantoliinassa keikkuessa.

  VastaaPoista

 

Yritys

Instagram @Susannafin