Mitä sulle kuuluu?

Taas laittelen kesäkuvia, osa ehkä ollutkin jo jossain. Tulen vaan niin onnelliseksi kun kuvissa on väriä ja valoa. Ja miten ihana kesä olikaan!

Meillä on tapana joka päivä kertoa jokaisen kuulumiset. Koulun rehtori on itseasiassa antanut oppilaille pysyväisläksyn, että kotona pitää kertoa kolme asiaa päivästä. Me kerrotaan yleensä enemmän. Joskus vaan kivoimmat jutut, joskus koko päivän hommat.

Eilen keksin, että kokeillaanpas niin päin, että kerro sinä mun päivästä, mitä luulisit että olen tehnyt, ja mä kerron sun päivästä jne.

Se oli hauskaa! Ja on muutes aika mielenkiintoista, miten hyvä käsitys lapsilla on siitä, mitä äiti työpäivän aikana oikeastaan tekee. "Sit sulla oli niitä asiakkaita paljon tai vähän, ja silloin kun niitä ei ollut sä seisoit siellä kassan takana ja sitten sä siivosit sun varastoa mikä on hyrskyn myrskyn".


Tänään vietän kotityöpäivää, olen onnistunut täyttämään kalenterini loppuvuodeksi niin että hommia olis vaikka armeijalle. Pitää varmaan teettää suurennoksia parhaista kesäkuvista ja liimata työhuoneen seinälle, muistaa mitä kohti ollaan menossa.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Yritys

Instagram @Susannafin