Kurssilla

Olin viikonloppuna taas kankaanpainokurssilla. Menin, kun oli muutamia juttuja mihin kaipasin apua, ja halusin harjoitella erilaisia tekniikoita. Kotona ei välttämättä tule kokeiltua ihmeellisyyksiä, kun on niin paljon muutakin tekemistä, ja toisaalta materiaalit maksaa jne.


Halusin harjoitella useammalla värillä painamista, ja se olikin varsin hauskaa.

Tein kissakangasta hupparin verran, tytär valitsi värit. Itseäni häiritsee suunnattomasti 
kaikki nuo epätarkat kohdat, muut ihmiset sen sijaan ovat olleet sitä mieltä,
et se tuo vaan ilmettä. Mitäs mieltä sinä olet?

Sen opin, että jos joustavalle kankaalle painaa kaksväristä raporttia, kangas pitäs laittaa pöytään kiinni eikä liikuttaa mitään ennenkuin molemmat värit on laitettu. Mä painoin ensin koko kankaan pinkillä, pienessä tilassa myös siirtelin kangasta, sitten painoin mustat osat -ja jouduin siirtelemään taas kangasta. Ja kun joustava matsku kyseessä, raportin kohdistaminen oli työn takana, yhdestä reunasta kohdillaan ja toisesta ei... Isolla seulalla ei ehkä olisi edes onnistunut, nyt kun kuvioita oli vain kuusi seulalla, oli mahdollista nykiä kangasta sieltä täältä jotta sai kohdilleen.

PaaPiin suunnittelemasta auringosta tulee vessaan verhot :)

Kaksi vapaapäivää, ja hirmusti olisi tehtävää. Ensin pitäisi selättää yksi kaaos:
Tällä hetkellä työhuoneessa ei ole edes tuota pöytäpintaa vapaana, kiireisen viikon aikana on tullut pyykkejä viikkailtua siinä ja siellä ovat edelleen.... Olen uhannut että jollei kämppä ala mennä järjestykseen seuraavan parin viikon aikana, tilaan roskalavan ja heivaan menemään kaiken mikä ei ole paikoillaan :). Kahden aikuisen ihmisen kotien yhdistäminen = kaikkea kaks ja hirveen paljon. Se on kyllä kätevää että nyt esim saksia on niin paljon että ei haittaa jos yhet on hukassa :D

2 kommenttia:

  1. Älä välitä epätarkkuuksista liikaa. Käsinpainetulla saa olla luonnetta. :)
    Hauskat kissat!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Anniina, ja niinhän se on. Opin tässä kyllä senkin, että vaaleamman alueen ei kannata olla varsinaisesti pienempi kuin ääriviivat, silloin onnistuisi paremmin.

    Kissa on muuten mun tyttären piirtämä :D

    VastaaPoista

 

Yritys

Instagram @Susannafin