Äitin ylpeys

Kun olin lapsi, meillä oli tämä Gallen-Kallelan juliste kehystettynä seinällä. Tykkäsin ja tykkään siitä ihan hirmusti. Itse asiassa niin paljon, että kun olin asunut muutaman vuoden poissa kotikotoa, totesin että mun pitää saada tuollainen taulu itsellenikin. Maksoin taulusta 500 markkaa, mikä oli tolkuton raha mulle - maksoin vuokraa 800mk.

Tällä hetkellä taulu on hoidossa lasten sedällä. Voisikin hakea takaisin, tuli heti ikävä :)

No joka tapauksessa. Taulusta on meillä puhuttu paljon, lapset ovat sitä pohtineet ja olen saduttanutkin niitä, että mitä taulussa oikein tapahtuu.

Tänään, vein lapsia Helsinkiin isälleen, ja vähän tokkuraisena kuumeesta en heti edes tajunnut mitä poika tarkoitti kun alkoi puhua jostain mainoksesta, että tuo on se sama nainen. WTF??? Terästäydyin, poika näytti jotain mainosta, missä oli alla oleva Gallen-Kallelan Ad Astra -kuva. "onko toi se sama nainen ku siinä taulussa mikä meillä on missä se nainen on siellä autossa tulipalossa"
Miten se voi hiffata, en tajua, itse en olisi ikinä nähnyt yhtäläisyyksiä, paitsi tietysti nyt kun ne on eteen tarjoiltu. Tää on oikeastaan vähän hölmö juttu, mut miten sitä tulikin jotenkin onnelliseksi ja ylpeäksi muksustaan :) Ehkä siitä kasvaa joku taiteiden tuntija. Tai tissifani :D.

2 kommenttia:

  1. Enpäs huomannut yhdennäköisyyttä, kun kävin hiljattain Gallen-Kallelan museossa. Lapsilla on kyllä joissain asioissa ihan käsittämättömän tarkka silmä!

    VastaaPoista
  2. Haha, nyt kun ne tosiaan laitetaan vierekkäin niin yhdennäköisyys on silmiinpistävä ;D Näppärä muksu!

    VastaaPoista

 

Yritys

Instagram @Susannafin