Silmä, pisto, tikki, takki

Kaivarista bongattu neulegraffiti

Ensi viikonloppuna Helsingissä olis vaikka mitä tapahtumaa. Jos mä vaan saan varastettua itselleni hetken omaa aikaa tästä sairaanhoitaja-kotiapulainen-ompelija -hässäkästä, karkaan Silmä, pisto, tikki, takki -tapahtumaan. Ohjelmassa kiinnostaa erityisesti Mari Muinosen kertomukset neulojan apuvälineistä, etenkin siksi että olisi mahtavaa vihdoin tavata Mari, jonka edistymistä tavallisesta harrastajaneulojasta eturivin suunnittelijaksi olen seurannut alusta asti.

On siellä paljon muitakin tuttuja: Mielitty, Peikonpoika, Ihan kiva kauppa ja Handu, sekä monia monia muita. Sinne!!! Niin ja tosiaan, tapahtuma on Tieteiden talossa Kruununhaassa, Kirkkokatu 6.

2 kommenttia:

  1. Minä taidan mennä Kädentaitomessuille. Onko kokemusta niistä? Toivottavasti on vähän tasokkaammat kuin mitä nettisivut antaa ymmärtää...

    VastaaPoista
  2. Nyt en ole hetkeen käynyt, mutta kyllä ne kai hyvät messut on. Siellä ei pitäisi enää olla harrastelijoita vaan ainoastaan oikeita yrityksiä, en tiedä tiedon todellisuudesta. Jos ehdit niin tule piipahtamaan Kruununhaassa, siellä ainakin on sellaisia tuotteita esillä mitkä sopis sun kauppaan!!!

    VastaaPoista

 

Yritys

Instagram @Susannafin