Räks - ja sit se hajos

Valotuslamppu meinaan. Lampulla ei ole vielä telinettä ja se odotteli seuraavaa työrupeamaa olohuoneen seinän vierellä. Kissa seikkaili kirjahyllyn päällä ja tiputti egyptiläisen muumion arkun. Muumiolta katkes kaula, lamppu levisi tuhansiksi pieniksi murusiksi ympäri olohuonetta.

Työt siirtyi ensin viikonvaihteen yli, kun vietettiin muutama päivä sairaalassa, pojalla tuli leikkauksen jälkeen joku infektio... Nyt ne siirtyy sitten taas, kun noita lamppuja ei saa pääkaupunkiseudulta mistään ja piti tilata Lamppupalvelusta. Äh-ÄH!

No, on onneksi tuhat muutakin juttua mitä pitäis tehdä, mut tää olis tietysti ollut se kiireisin.

Nyt kun aiheessa ollaan, kiinnostaako kankaanpainanta seulalla? Kaipailetko ehkä listaa mitä kaikkea tarvitsee että pääsee alkuun? Markkinoilla on jos vaikka mitä ja kaikki ei todellakaan ole alkuun välttämätöntä. Olisiko tilausta postaukselle aiheesta?

6 kommenttia:

 1. Voi apua mitä kaikkea sattuu ja tapahtuu! :(

  Mua kyllä kiinnostaa kankaanpainanta, mutta jollain muulla tekniikalla kun valotetulla seulalla :)

  VastaaPoista
 2. Roiskuu ku rapataan :)

  Miksei seulalla? Mä oon niin onnellinen kun ei enää tarvi leikellä sapluunoita :). Mitkäs tekniikat sua kiinnostaisi?

  VastaaPoista
 3. Koska seulat on kalliita :) Ja mä vaan harrastelen. Ja kun jonkun kuvan valottaa niin siinä on ja pysyy, mä haluan tehdä monia eri kuvia, ehkä vaan yhden kuvan per vaate/kangas/kassi tms. ja sit vaihtuu :)

  Olen joskus piirrellyt ja jopa leikellyt piirtoheitinkalvolle kuvia, mut en sit enää oikein tiennyt mitä niillä tehdä :D Pitäis vaan kokeilla.

  VastaaPoista
 4. Näh, ei ne nyt niin paljoa maksa. Ja yhteen voi valottaa monta kuvaakin vierekkäin. Mut se on kyllä totta että jos yhden kuvan aikoo painaa vain yhden kerran niin sit ei kyllä kannata valotella.

  Vaikka käyttäis sapluunaa, niin seulan läpi painaminen helpottaa sitäkin hommaa, kun väri menee tasaisesti. Mä olen myös leikannu kontaktimuoviin ne reiät, niin se pysyy kankaalla kunnolla. Se leikkaaminen vaan on niin kypsää...

  VastaaPoista
 5. Kankaanpainanta kyllä kiinnostais. Ei mitään käsitystä miten seulalla painaminen tai seulan valotus tapahtuu ja mitä maksaa. Ilmoittauduin just lyhyelle kurssille ja olis kiva kuulla mitä kannattais ottaa huomioon jo heti alussa/miten varautua kun ekalla kerralla (ens maanantaina) valotetaan seula :o

  T. Virpi

  VastaaPoista
 6. Virpi, no hienoa, mä kirjoitankin sitten pikaisesti juttua! Kurssille on ihan hyvä varautua ja valmistautua, jotta siitä saa mahdollisimman paljon irti!

  VastaaPoista

 

Yritys

Instagram @Susannafin