Painettuja juttuja

Keväällä päätin elvyttää vanhan harrastuksen ja hommasin kankaanpainotarvikkeet. Aktiivisesti painoin kankaita joskus 15-vuotiaana, elikkäs 18 vuotta sitten (OMG!), joten osallistuin sitten kankaanpainokurssille ensin, ja hyvä niin...

Hassua kun tämä ei näytä yhtään kankaalle painetulle :) Kuva on asiakkaan paidan helmassa, paidoista kuvia myöhemmin. Lisko on ihana!

Uusin piirtämäni kuva. Pitäisi mennä myös Illustrator ja Photoshop -kursseille, pääsis vähän helpommalla. Nyt kun taidot on varsin, öh, osittaiset, joudun tekemään aikalailla töitä. Tämän kuvan tein käsin ja kopiokoneen avustuksella suurennellen :)

Tiikeri sai alkunsa kun poika kertoi tahtovansa paitaan tiikerin kuvan. Hyvä idea!

Liskon olen valottanut joskus keväällä, ja siltä toi seula näyttääkin! Piti pensselillä korjailla virheitä... En vedostanut ainuttakaan seulaa kurssilla, kuvittelin muistavani ja eihän se näyttänyt vaikealta... Vedin aika hyvät itkuraivarit kun ekan kerran kotona kokeilin, vielä isolle seulalle ja liian pienellä kourulla :).  Seuraavana päivänä piti vetää syvään henkeä ja har-joi-tel-la. Nyt sujuu jo paremmin, tavarat on löytänyt paikkansa ja työhuone muuttuu painostudioksi muutamassa minuutissa. Kylpyhuonekin pysyy siistinä, kun värit roiskuu pitkin seiniä ja saa yhtenään olla pesemässä.

Tästä touhusta on tulossa hieno lisä mun työhön. Syksyllä ja talvella olen menossa vielä kahdelle kurssille, ja niiden jälkeen onkin sitten vähän isompia suunnitelmia, niistä lisää myöhemmin.

Nyt töihin, tunti aikaa ennen kuin tyttö pitää herättää kouluun, ja syvästi toivon että poika nukkuu
p i t k ä ä n. Yö oli vaikea ja kurkkuun sattui (oli siis nielurisaleikkauksessa just), jospa lääkkeet antaisi pojalle rauhan nukkua kunnolla.

Ihanaa päivää kaikille!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Yritys

Instagram @Susannafin