Lisää lukemista...

The art of manipulating fabric on varsinainen tekniikkataivas, mut ei sieltä oikein kuvattavaa löytynyt, ohjeita ja pilkkupiirroksia vaan :) Pläräsin sitä koko illan, välillä piti ottaa jo kangasta ja neula käteen kun en-vaan-tajuu :). Ihana!

Basics of corset building on ehkä paras aloittelijoille suunnattu opus minkä olen nähnyt. Yleensä "aloittelija"-sanaa kun käytetään, lähdetään siitä että ei se lukija ehkä erota nuppineulaa silmäneulasta, ja turha sille nyt kaikkea kertoa, opetelkoot ensin nää pari juttua... Tässä kirjassa on aika kattavasti kaikenlaista, ihan uskalletaan mennä sovitusmuutoksiin asti ja ei tehdä ihan helpoimman kautta. En lukenut vielä tarkemmin, joten en tiedä onko siellä virheitä tai ihmeellisyyksiä, mutta hyvältä näyttää!

Pattern magic 2 oli ihan yhtä hengästyttävä kuin eka osakin, tässä tosin enemmän sellaisia taidejuttuja, eikä niinkään sellaisia ideoita, mitä voisi adoptoida perusvaatteisiin.2 kommenttia:

 1. Oi, mä rakastan tehdä pikkutarkkoja ja aikaa vieviä rypytyksiä. Mul ei tota kirjaa The art of manipulating fabric ole, mut löysin ihan netistä, selkeitä ohjeita. Nyt niitä harjoitustöitä on kerääntyny melkoisesti.

  Aikaahan noiden tekemiseen uppoo, mut noi on ihan helppoja tehdä.

  Tykkään muutenkin 3-ulotteisuudesta. Jotenkin lattana kangas on vaan nii tylsä ja tavallinen, ellei siinä ole edes hitusen särmää.

  t. 3D-fani

  VastaaPoista
 2. Esimerkiks tässä on selostettu todella tarkkaan kuvien kera, miten tuo arrow smocking - nuolenpää rypytys tehdään.

  http://www.squidoo.com/arrow-smocking-technique

  On toki ohjeita, jotka ei näytä loppuun asti. Joutuu hetken miettimään, miten se pitäis tehdä. Mut työ tekijäänsä opettaa.

  Vani´s blogissa on monta ohjetta. Tässä yks ihana, jonka tein myös. Smocking haulla kun hakee, löytää. Suomenkielisiä en oo löytäny yhtään.

  http://vani-testblog2.blogspot.fi/search/label/Canadian%20smocking%20by%20joining%20two%20points-design%203%20-%20%22Matrix%20design%22


  Tilasin tuon the art of manipulating fabric kirjan. Jos sieltä löytyis jotain uutta. Oon sitä jo jonkin aikaa selaillu amazonissa ja adlibrikselta tilasin.

  t. 3D-fani

  VastaaPoista

 

Yritys

Instagram @Susannafin