Lahjaksi pienelle

Pojalla oli perjantaina leikkaus ja täällä mennään lapsentahtisesti, eli käytännössä töitä ei pahemmin saa tehtyä. Mulla on naksahtanut päässä joku vipu väärään asentoon - kun lapset oli pieniä, ompelin ja neuloin jatkuvasti, joka välissä. Nykyään mua ärsyttää suunnattomasti jos joudun koko ajan keskeyttämään tai jos en saa rauhassa tehdä. Löytäisinpä sen vipusen, laittaisin takas siihen asentoon missä pinna kesti paininjalan päällä makaavan poitsun ja ommellessakin sylissä viihtyneen vauvan...Eilen joka tapauksessa sain jotain tehtyä, oli hieman pakkokin, kun lahjan saaja on tänään vikaa päivää töissä. Tikrusta ei nyt tule lähikuvaa, niin moni juttu siinä mua ärsyttää... Kukaan muu ei kuulemma huomaa mitään mutta mua nyppii niin paljon! Ärh. Joskus kone vaan ei tee niinkuin mä tahdon.

Velour puolalaista, Ikasyriltä, vuori kotimainen raitatrikoo Myllymuksuilta. Nepparit Kam:in ja henkari Ikeasta, ketäs vielä mainostettas :)

Aamulla kiireessä pakattiin silkkipaperiin, Huldasta nauhat oli vastustamattomat. Tuo kissa on kyllä sellainen kaheli täystuho, sanonpahan vaan :).

Viime tai toissaviikolla sain laitettua syyskukkia etupihalle. Vähän kivemman näköinen tervetulotoivotus asiakkaillekin,kuin se kulahtanut krassi mikä tässä kesän roikkui...

Tällä viikolla pitäisi tulla myös lisätietoja yhdestä liiketilasta, sormet ristiin että sen suhteen menisi kaikki hyvin. Olen alkanut kaipaamaan makuuhuonetta, ja olisi ihan mahtavaa lähteä aamulla töihin ja tulla illalla kotiin. Nyt sitä on aina vähän töissä tai vähän kotona mut ei koskaan jommassa kummassa.

Ihanaa alkavaa viikkoa!

3 kommenttia:

 1. Saaja oli erittäin mielissään ja naureskeli myös Huldan osallistumiselle pakkauspuuhiin :)

  VastaaPoista
 2. Moikka! Magee toi ruskea väri tuossa velourissa! Puolalaista? Käly muuttaa Puolaan tän kuun lopussa, joten täytyy pyytää että pitää silmät auki. :)

  VastaaPoista
 3. Nina, ihana kuulla :)

  RS, jep, Puolasta on kotoisin, mutta en tiedä myydäänkö tätä siellä :/. Mä siis tilasin Ikasyriltä ihan koto-Suomesta :). Väri on kyllä aivan ihana!

  VastaaPoista

 

Yritys

Instagram @Susannafin