Rakkaus


Meille muutti eilen rakkauspakkaus, Pertti-kissan ensimmäisestä pentueesta. Hän on Mäkelän Hulda :). Nimi ei ole vielä ihan ihan päätetty mutta en mä nyt kyllä usko että se tästä enää mihkään muuttuu.

Se on ihana. Se sanoo pur ja MAU. Puskee ja kiehnää, leikkii ja tutkii. IHANA!
Hurja Hulda :)
Ensi kohtaaminen tulevien kehräyskavereiden kanssa veti Huldan palloksi. Isoin syy taisi olla kantokoppa, toinen kenties oli jokseenkin nurkkaan ahdettu hetken verran.
Hilma on äärimmäisen loukkaantunut. Käy välillä sähisemässä metrin päästä

Harmi uskaltautuu välillä lähellekin, mutta jos Hulda huomaa sen, alkaa sähinä. Saas nähdä koska rauhoittuvat...

***

Tänään yritettiin Matinkylän rantsuun uimaan, mutta sielläkin oli jo sinilevää, kuten myös kahdeksalla muulla espoon rannalla ja kaikissa ulkoilusaarissa. Pah ja pöh. Mikä on tulevaisuus? Tänä vuonna Oittaalla oli jo kesäkuun puolvälissä levää. Ensi kesänä ei uida ollenkaan??? Mua kyllä hämmästyttää myös suuresti se että ihmiset silti ui, ja antaa lastenkin uida.

No. Me mentiin sitten Tapiolan ulkoaltaille, ja kivaa oli!!! Ei olla ennen oltu siellä. Halli on kiinni, ja ulkona saa uida maksutta. Altaita on kaksi, pienemmille iso kahluuallas ja 3,5m syvä neliönmallinen allas missä on hyppypaikka. Joten varsinaisesti siellä ei voi uida mitään matkoja, mutta kiva oli pulata ja sukellella :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Yritys

Instagram @Susannafin