Kesän viettoa

Tuntuu että kesä menee kovin kovin nopeasti! Olen päivittänyt kesälistaa aina kun ollaan jotain siinä olevaa tehty. Paljon olis vielä juttuja :) Toki tulee päivittäin tehtyä kaikenlaista mitä listassa ei ole.
Keskiviikkona käytiin Töölönlahdenrannalla. Lapset ja aikuisetkin tykkäsi katsella sirkustaiteilijoita treeneissään, en viitsi laittaa niistä kuvia kun naamat näkyy niin selvästi..
Lapsetkin harjoitteli kärrynpyöriä :)

MATO!
Eilinen meni tiukasti työntouhussa, sain työrauhan muutamaksi tunniksi kun lupasin uima-altaan heti kun on mekko valmis :)

Tänään mennään uimahalliin uimaan, ja iltapäivällä hakemaan kissavauva!!! Lapset luulee että mennään vaan katsomaan sitä, kuljetuskoppa salakuljetettiin autoon aamusta, penturuuat ostettu, ollaankohan valmiita perheenlisäykseen?

Ps. Jos tuntuu että olet hukassa elämäsi kanssa, lue Cristina Anderssonin Voittava kierre. Kirjaesittely kuulostaa ehkä liian yritysmaailmaiselta, kirja on kuitenkin myös paljon muuta. Palaan tähän ehkä myöhemmin tarkemmin, joka tapauksessa Kierre sai paikkansa mun raamattuhyllyssä, heti Kabat-Zinnin Olet jo perillä -kirjan vierestä :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Yritys

Instagram @Susannafin