Pussukoita, onhan noita

Täällä on tehty vaikka mitä, laajalla skaalalla. Suurin osa kuvista odottelee käsittelyä vielä, mutta laitanpa pari kuvaa uusista pussukoista.

red fluffy one


Tämä on varsin muhkea yksilö. Keskeneräisenä näytti ihan suihkumyssyltä mutta hieno siitä tuli! Vuori on raidallista puuvillaa.  Leveys venyttelemättä 25cm ja korkeus 17cm. Vetskari on pinkki. Hinta 15€ (sis. postit) tilaukset susanna(a)headoverheels.fi


Black w/ ric rac


Kokomusta pussukka jossa valkoinen ric rac -nauha ja laskokset molemmilla puolilla, vetskari valkoinen. Leveys 23cm korkeus 17cm. 15€ (sis.postit) tilaukset susanna(a)headoverheels.fi


pussukkapinoOn näitä lisääkin :) Ja keskeneräisenä vielä enemmän. Jotenkin vaan aina käy niin, että kun päätän ryhtyä tekemään jotain tiettyä, tuleekin yhtäkkiä tilauksia sieltä ja täältä, ja kaikki "ylimääräinen" jää odottamaan vuoroaan. Mutta ei se haittaa, mulla on maailman ihanimmat asiakkaat! Yritän ehtiä kuvaamaan pari juhlapukua mitkä on ihan justiinsa valmiina. Facebookissa ajat sitten lupaamani tutoriaali upslaakien teosta/lyhentämisestä on myöskin likimain valmis, Powerpoint vaan ei oikein tee yhteistyötä..

Tykkääthän jo Ompelimosta Facebookissa? Siellä on meneillään arvonta, kun on 200 tykkääjää täynnä, arvon yhden pussukan, voittaja saa itse valita millaisen tahtoo!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Yritys

Instagram @Susannafin