Gigi

Mulla on ollut niin niin kova ikävä korsettien ompelua. Se on vaan niin erilaista kuin mikään muu, ja tasan ainoa tuote minkä tekemisessä mua ei ärsytä yksikään työvaihe. Paitsi ehkä luiden katkominen, mut se ei ole luiden syy vaan huonojen sivuleikkureiden :).

No mutta tässä. Korsetti menossa vastasyntyneen burleskitähden esiintymisasuksi. Käytiin Hilduran kanssa ihan ulkona kuvaamassa kun ei tuo satiini muuten käyttäytynyt. En juorua enempiä, antaa kuvien puhua puolestaan.
gigi5

Kaikki hakaset ei ole kunnolla kiinni, on pikkusen hankalaa laittaa toisen päällä niitä kiinni, varsinkin kun Hilde ei oikein jousta...

gigi3

Nauhatkin vielä vähän miten sattuu, en lyhentänyt vielä, kun en tiedä paljonko on turhaa pituutta.

gigi9

gigi10

gigi6

gigi8

gigi7

gigi1

gigi2

gigi11

gigi4

Jos tarkemmat speksit kiinnostaa, jätä kommenttia :)

4 kommenttia:

  1. Kyllä on niin huoliteltua työtä, ettei paremmasta väliä. Tosi kaunis leikkaus!

    VastaaPoista
  2. Jotenkin eksyin näille nettisivuille ja minua jäi mietityttämään tuo nauha korsetin sisäpinnassa vyötäron kohdalla. Mikä sen tarkoitus on? tukea? Anteeksi että utelen tämmöisiä :)

    VastaaPoista
  3. Heippa anonyymi! Vyötäröllä oleva nauha pitää huolen että kangas ei veny ajan kanssakaan - vyötärökohta joutuu suurimmalle rasitukselle ja tuettukin kangas kuitenkin mukautuu venytyksessä. Eli se suojaa kangasta (ja saumoja) ja omalta osaltaan myös mahdollistaa suuremman kiristyksen.

    VastaaPoista

 

Yritys

Instagram @Susannafin