Maanantaihaaste: kynille koti

Iltaan meni mutta sentään on vielä maanantai! Tyttären huone kaipaa täydellistä sisustuksen uusimista. Huone on pieni ja hylly/laatikko tilaa verrattain vähän. Keksin, että jos teen kynille pussit mitkä voi ripustaa seinälle pöydän viereen, vapautuu yksi laatikko muuhun käyttöön :). Ja samalla nämä on kätevä sisustuselementti.

seinäpussukka2Yritin epätoivoisesti saada kuviin valoa, toivottavasti nämä ei ole kovin hämäriä sinun näytölläsi. Olen huomannut että monet kuvat mitkä mun näytöllä näytttää tosi hyviltä, onkin varsin hämäriä jollain toisella koneella. Kohtuullisen ärsyttävää, kun ei voi ikinä olla varma miltä mikäkin näyttää.

seinäpussukka3Laitan pusseihin taakse ripustuslenkin ja siitä sen saa helposti sitten seinälle. Ajattelin laittaa pohjalle vielä pahvin tukemaan, jotta pussukka pysyy pystyssä pöydällä. Kankaat ovat varsin jämäkkää puuvillaa, joten sinänsä pussit ovat aika tukevia.

seinäpussukka4


seinäpussukka1Joku aika sitten kokeilin Tildan kaavalla tällaista picot-reunaa, ja onnistuin kyllä hutiloimaan ihan pilalle. Järki sanoo että kulmassa kannattaa tehdä yksi vaakasuora tikki jotta kääntäminen on helpompaa, mutta ei se todellakaan päde näihin. Pitäisi tikata ihan suoraan ja kääntyä jyrkästi, eikä mitään kikkailuja. Tämä yksilö vaatii tuunausta, ehkä laitan vaikka napit jokaiseen pohjukkaan niin ei rypyt näy :).

Ihanaa viikonjatkoa sinulle!

2 kommenttia:

  1. Kivan näköisiä! Olen kans kauan ollut tekemässä näitä, kirjoin jopa muutamaan tilkkuun kuvan et tulee pussille hauska kylki, edelleen odottavat valmistumista... Ehkä tilaan sulta ;)

    VastaaPoista
  2. Elina, kiits :) Mulla on kanssa ollut nämä mielessä jo vaikka kuinka kauan. Keittiöönkin pitäisi tehdä. Ja olikin tosi työläitä, laitoin samalla lapsia nukkumaan ja ompelin siinä sivussa välillä, meni ehkä 5 minuuttia per pussi.... Mut niinhän se on, ne kaikista simppeleimmät jutut jää usein tekemättä.

    VastaaPoista

 

Yritys

Instagram @Susannafin