Maanantaihaaste

Paapii:n Anniina aloitti blogissaan maanantaihaasteen, jonka tarkoituksena on tuhota olemassa olevia kangasvarastoja ja luoda niistä jotain ihanaa. Haaste alkoi viime viikolla, mutta koska olen aika hukutettu töihin tällä hetkellä, viime viikon haastetyöni on vasta ompelua odottamassa. Leikattuna sentään jo :).
Viikonloppuna sukelsin pohjattomaan kangaskaappiini ja tein synttärilahjan lasten kaverille. Jocsu toivoi että teen hatun ja pehmosydämen, ja näin sitten tein. Lisäksi pakettiin sujahti kynsilakkaa. Pehmosydämet ovat olleet käsittämättömän tykättyjä lasten keskuudessa, etenkin se että siinä lukee oma nimi, on saanut aina riemuisan vastaanoton.

sweetheart_sydän_emilia


sweetheart_sydän_emilia2


Empun hattu2Hattu on Hilcon talvifroteeta, varsinainen vintagekangas :)

Empun_hattuVuori on myös Hilcon, neulos on jostain trikoon ja collegen välimaastosta ja aivan ihana sekä laadultaan että värien puolesta.

Sweetheart_giftbag_emppuHela hoito sujahti giftbagiin missä voi sitten jatkossa säilyttää vaikka aarteita. Paketti koristeltiin vielä isolla rusetilla ja lahjanauhalla. Giftbagin vuori on kierrätetty vanhasta sohvanpäällisestä, pilkullinen puuvilla on Stenzoa Iinulta.

3 kommenttia:

 

Yritys

Instagram @Susannafin