Maanantai-tiistai

En ole oikeasti ihan sekaisin päivissä, eilen oli vain hieman hek-tis-tä. Aloitin jopa ajoissa maanantaihaasteeseen valmistautumisen, mutta nälkä kasvoi syödessä ja olisin halunnut näitä pantoja esille kerralla enemmän. Vino pino niitä kuitenkin tuli leikattua ja etenevät tässä muun työn ohella. Myyntiin niitä joka tapauksessa tulee useita.

panta2Tein vuosia sitten muistaakseni Ottobren kaavalla samantapaisen pannan, ja se on ollut tytön suosikki. Se vaan on niin älyttömän leveä pikkutytön päähän, että piti suunnitella uusi. Aina se kuitenkin jäi ja jäi, pantoja saa kaupastakin jne. No nyt on kaavoitettu parikin erilaista ja hyvin pelittää, tytär on onnellinen.

panta3Kangasta on marinoitu ensin neulojaystävättären kaapissa ja sitten omassani. Nyt se on kuitenkin kokonaan käytetty :)

hilmajahaukotusHilmaa haukotuttaa, ja niin haukotuttaa minuakin! Mut ei auta, nyt tytär tarhasta, tunti töitä, asiakas, ruokaa perheelle, asiakas..... Taidan laittaa poppoon luistelemaan että saan vielä kevyen iltavuoron tehtyä.

Ihanaa lumista viikkoa! Torstaina taas luvassa creative space.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Yritys

Instagram @Susannafin