Pitkästä aikaa

Täällä taas! Loppusyksy meni aika tiiviisti sellaisia töitä tehdessä, mistä ei oikein blogattavaa irronnut. Muutenkin hieman miettinyt näitä firman kuvioita, lasten jutut aiheuttaa muutaman pienen kommervenkin ja on pitänyt pohtia aukioloaikoja ynnä muuta. Päätin jo kerran lopettaa korjausompelut, kunnes niitä taas tuli ovista ja ikkunoista enkä osannut sanoa ei... No, vuoden alusta joka tapauksessa alkaa muutama uusi tuuli puhaltamaan, niistä lisää myöhemmin.

Latasin vihdoin kasan kuvia koneelle, tässä ens lähtöön muutama hattu:

mörkö1


Mörköpipo. Piti saada pipo missä on mörkö. No kaikki mitä piirsin näytti enemmän tai vähemmän Muumien möröltä ja meinasin jo luovuttaa. Kunnes sitten tuttavan kanssa tuli asia puheeksi ja hänen poikansa 4,5v oli juuri piirtänyt mahtavan mörön jolla on monta suuta :). Tuumasta toimeen, kuva on muuten identtinen lapsen piirustukseen, mutta tein pari suuta vähemmän. Näitä menikin sitten heti monta :). Hattu on kaksinkertaista puuvillavelouria, muuten tavallisen mallinen pipo mutta korvilla on läpät. Tämä pipo on tummansininen, mutta kun jouduin kuvaamaan ilman mallia ja iltasella niin eihän siitä mitään tullut....


smurffi


Oma poika tahtoi smurffipipon, tämän tein jo ajat sitten mutta unohtui kuvata. Huomaathan, että kaikki piirroshahmot ym tunnetut merkit on suojattuja, enkä näin ollen niitä tee asiakkaille. Onneksi sentään omille voi tehdä :).


hiippa


Poitsu poseeraa hiippahattu päässä. Hattu tehtiin aikuiselle ja istuu kuin nenä päähän. Tulee otsalta riittävän alas ja samoin niskasta. Niskassa on muotolaskokset mitkä takaa istuvuuden. Alunperin piirtelin tämän vapaalla kädellä pojan vakoiluviitan hupuksi, mutta mallille tulikin sitten kysyntää niin piti hieman hioa linjoja.. Tässä hatussa ei ole mitään koristeita eikä nauhoja eikä mitään, tämän piti olla proto mutta siitä tulikin täydellinen ja lähti heti käsistä. Ehkä aina ei tarvi olla koristeita? Sekä päällinen että vuori on microfleeceä, ja on muuten lämmin!
Ihanaa joulunalusaikaa!

3 kommenttia:

 1. Hiippa hattu on aivan ihqu!!!!!!
  Ja tosiaan on lämmin, ei tuuleet ja pakkaset ole sen jälkeen paljon haitanneet :)

  VastaaPoista
 2. Mörkö pipon hintaa haluttais tietää, aikuisten koko :)
  sekä fleece vuori + velour päällinen että tupla fleece hinnat jos sais

  VastaaPoista
 3. 25€ per pipo, kaikki koot kankaista riippumatta :)

  VastaaPoista

 

Yritys

Instagram @Susannafin