Ringettepupu unipussi

Jo pitkään on ollut tarkoitus kaavoittaa mun unipussimalli uusiksi ja vihdoin sain väännettyä. Nyt unipussi on just sellainen kuin haluankin, muoto on kaunis ja pussi on riittävän pitkä mahtuakseen ainakin 4 ensimmäistä kuukautta.

unipussi_ringette2


Meidän ringettevalmentaja täytti vuosia kera masuvauvan, ja koska hän kielsi tuomasta lahjoja itselleen, päädyttiin lahjomaan vauvaa. Päällinen on puuvillavelouria, vuori puuvillatrikoota ja olalla Kamin muoviset nepparit.


unipussi_ringetteMinä täällä remontoin työhuonetta uuteen uskoon, saan vihdoin viimein leikkuupöydän sinne, ja siitä saikin hyvän aasinsillan maalata seinä ja laitella muutakin uutta. Kohta se on täydellinen! Vielä huone on ihan hyrskyn myrskyn, täytynee mennä vielä hetkeksi hommiin että mahtuu aamulla ompelemaan.


5 kommenttia:

 1. Moikka,
  ostit silloin joskus vuosi sitten sovitusnuken Englannista kuten minäkin. Miten siinä saa säädettyä rinnan ympärystä? Tissit ja lantio on sopivat, rinnan alus liian suuri. Täytyykö mun laittaa tissit vaan pienemmälle ja topata niitä sitten? Huvittava ongelma, mun tissit kun on muihin mittoihin verrattuna pienet, laudan mallinen kun olen. Vyötäröä joudun toki toppaamaan.

  VastaaPoista
 2. Moi Joska, hmm. Ei sitä saa pienennettyä! Siis se rinnanalus suurenee samaa tahtia ku tissit kun niitä säätää. Aika älytöntä. Höhlää on myös se, et ainaski mun nuken tissit on aivan älyttömän isot :DD

  Laita tissit pienemmälle ja toppaa :)

  VastaaPoista
 3. Pyysin mieheni apuun ja johan onnistui. ;) eli vyötäröä pienentämällä myös rinnanympärys pieneni. Onnistuin rikkomaan pari säätöruuvia (surkeaa muovia ne kierteet!) eikä niitä saanut enää ruuvattua tarpeeksi. Mies haki sitten ilmastointiteippiä ja nyt on kaunis teippaus rinnan alla. Vyötärö tosin säätyi sitten toosi pienelle mutta pitää vain laittaa enempi toppausta. Pitänee vain ensin topata vyötärö ympäriinsä ja sitten rakennella mahaa. Epäilen myös, että hartiat ovat liian kookkaat rouvalla, taitaa taas teippi olla tarpeen kun hartialinjan merkkaa kapeammaksi. Kamalan työlästä.

  VastaaPoista
 4. Niin no joo, toki. Ajattelin jotenki et sulla oli jo vyötärö pienimmällä. Periaatteessa näil säädöillä ei kauheesti ole virkaa. Tai siis toki olis hyvä jos voi just itsensä kokoisen nuken päällä sovittaa, mut periaatteessa mulle riittää se että saan jonku päälle laitettua että näkee muodot ja pystyy helposti esim istuttamaan hihan. Pari kertaa olen kyllä miettiny, et ton nuken hinnalla olis saanut muutaman erikokoisen kiinteän nuken...

  VastaaPoista
 5. En saanutkaan säädettyä vyötäröä enempää ja siksi ihmettelin. Mieheni sitten tuon ekan viestini jälkeen tuli katsomaan miksi puhisen niin kamalasti ja huomasi kierteiden rikkoutuneen... Jospa tuo tuosta tokenisi ja saisin vihdoin käyttää hökötystä kun ei se ihan ilmainenkaan ollut. Uusiin juttuihin vain välillä iso kynnys. Niitä kiinteitä nukkeja voisi ilmeisesti myös tehdä itse, ainakin täällä järjestettiin ihan kansalaisopistossa nukentekokurssi. En innostunut mukaan kun mun koko vaihtelee niin paljon.

  VastaaPoista

 

Yritys

Instagram @Susannafin