Pojalle tähtipipo

Mulla on aivan ihana poika. Kertakaikkiaan maailman suloisin :). Aamuisin viedään ensin sisko eskariin, pojan koulu alkaa puoli tuntia myöhemmin. Sitten mennään koulun viereen puron rantaan etsimään aarteita ja juttelemaan elämästä. Poika tykkää kun saa olla mun kanssa kaksin. Koulun pihalla hän halaa ja sanoo "äiti oot rakas, ihanaa työpäivää". Muita tokaluokkalaisia ei pahemmin näe vanhempiensa kanssa. Olen miettinyt, aletaanko poikaa kiusata asiasta. Toivottavasti ei. Musta on ihanaa kun mulla on aikaa lapsilleni, olen onnellinen että olen järjestänyt elämäni just näin.

tähtihattu


Osaa poika kyllä kiukutellakin. Oikein tosissaan. Luonnetta löytyy, hyvässä ja pahassa.


tähti_interlock2


Jocsu pyysi uutta pipoa. Vanhat on vähän kadonneet sinne tänne. Halusi oranssin pipon, oranssi sopii pojalle. Suunniteltiin siihen eteen tähti. Pipo on kaksinkertaista interlocktrikoota, eli verrattain paksu, just hyvä näille keleille, ei kuitenkaan liian kuuma.


tähti_interlock


Pipon sivussa on heijastin, tähti on aplikoitu päälimmäiseen kankaaseen, se on velouria. Oranssia trikoota on vielä jonkin verran, niin kauan kuin sitä riittää näitä pipoja voi tilata, hinta postitettuna 15e.  Tilausta voi naputella osoitteeseen susanna (a) headoverheels.fi. Ja toki onnistuu jokin muukin kuva kuin tähti :).


Meillä on tänään siivouspäivä. Tytär on vähän kuumeinen edelleen, joten ei ole eskarissa. Kuunnellaan Ultra Brata ja järjestellään barbeja ja muita hömpötyksiä. Välillä on ihanaa ja niin tarpeellista ottaa etäisyyttä työhuoneeseen.


Ihanaa päivää ja loppuviikkoa!


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Yritys

Instagram @Susannafin