Unipussi vauvalle - Baby sleeping bag

Tilaustyönä baby shower -lahjaksi tein vaihteeksi tällaisen unipussin. Kangas on Marimekon ja asiakkaan itse valitsema. Unipusseja olen tehnyt jo pitkään, ja niistä on kuvagalleria tulossa *ihan pian*. Syksyksi minulle tulee myös uudet kankaat ja muutan malliakin hieman, vanhat kuosit tulee myyntiin alennuksella, toivottavasti huomenna ehtisin ne kuvata!

norsupussi

I made this baby sleeping bag for a babyshower. My customer chose this fabric from Marimekko. I´ve done these for a while now, and for fall I´ll be having lots of new fabrics. All the old ones are going to be on sale, I´ll also add them to my Etsy-store. I hope I´ll have the time tomorrow to take pics and such :).

norsu

Päällinen on siis puuvillaa, siksi tein pussista verrattain pitkän vastasyntyneelle. Puuvilla ei jousta joten tilaa on oltava! Vuori on ihanan pehmeää puuvillavelouria. Ihastuin ronsuun niin kovin että aplikoin nurjallekin yhden seikkailemaan!

The elephant fabric is cotton, and thus not elastic, so I made the bag a tad longer than normally. Lining is ever so soft cottonvelour. I fell in love with the funky elephant so I appliqued one on the inside as well :).

norsutag

Ja sitten lähti vähän käsistä norsujen suhteen, leikkasin yhden irti ja liimasin kartongille. Taustalle kirjoitin hoito-ohjeet ja yhteystiedot :)

Got a little carried away with the elephants... I glued one on a thick paper and wrote care instructions and contact info on the other side :).

***Kuuma on! Työhuoneessa varmaan 40c. Tässä kohtaa voi jo sanoa että onneksi lapset ovat kesälomalla enkä voi asua töissä koko päivää... Noin muutoin lomat on aiheuttaneet päänvaivaa ja stressiä, kun on isoja suunnitelmia muttei aikaa toteuttaa. Mutta kyllä se tästä, kohta on jo syksy, täytyy nyt nauttia!

It´s hot hot hot, my studio is burning up! Altough it has caused many problems, now I´m really happy my kids are on holiday from school, it´s not even possible to work all day. It´s just disappointing to have so many big plans and no time to make things happen. But I´ll get there, now I just have to enjoy every moment of summer!

1 kommenttia:

 

Yritys

Instagram @Susannafin