Pienestä onnellinen

Joskus sitä huomaa keskellä kaaosta olevansa kuitenkin varsin onnellinen. Pitäisi aina muistaa huomata ja iloita pienet asiat. Kaikki on ihan sekaisin, mutta kaikki on kuitenkin ihan hyvin.
Kaivoin kaapista vaniljakynttilän, se tuoksuu ihanalle.
Vasta pesty oranssi kaitaliina näyttää kivalta siistillä pöydällä.
Tee maistuu ihanalle ja olen niin onnellinen kun sain lähes ilmaiseksi vedenkeittimen.
Ostin myös muutaman lampun, naapurin kirppiskamoista. On aika onnellista nähdä jotain olkkarissakin, nyt kun illat on jo aika hämäriä.

Katsoin kaksi tuntia telkkaria ja silitin vinon pinon pyykkejä. Tuoksuu piparmintulle ja näyttää nätiltä kaapissa. Taidankin taas elvyttää tämän tavan, silittäessä hermot lepää.

Pojan istuttama äitienpäiväkukkanen, joku krassi, kukkii kauniisti.

Töitä ei koskaan tarvitse tehdä yksin. Tämä ei kyllä ole onnen aihe silloin kun pitää kankaita leikata, kissat pitää sulkea yläkertaan ja siellä ne yrittävät raapia itsensä oven läpi. Hilma on oppinut avaamaan oven, myös sisäänpäin avautuvan. Hilman nenänpää on ihan poltetun oranssin värinen, Harmin nenä taas on vaaleanpunainen.

Nyt otan onnellisesti pienet iltaunet, jotta jaksan tehdä töitä kun lapset menee nukkumaan.

Mistä asioista sinä olet erityisen onnellinen?

2 kommenttia:

  1. Eilen pääsin istumaan iltaa hyvän ystävän kanssa. Nähdään pari kertaa vuodessa, yhteydenpito tapaamisten välillä on vähäistä, mutta ystävyys on tarpeeksi vahva ettei etäisyydellä ole väliä. Oli hienoa.

    Kävin iltakävelyllä metsässä. Selkäsärky hävisi hetkessä ja sain aikaa itselleni ja ajatuksilleni.

    Ostin lapsille pienet mustat rusetit. Söpöä.

    VastaaPoista
  2. Hanne, ihanaa! On jännä miten jotkut ystävyydet kestää mitä vaan, ja vaikka kuin kauan menisi tapaamisten välissä, sillä ei ole mitään väliä. Kullanarvoista!

    VastaaPoista

 

Yritys

Instagram @Susannafin