Encourage the creativity

Lapset rakastaa väkertää vaikka millaisia juttuja, ja jossain vaiheessa meni kevyesti hermo siihen että mun työvälineet lojui milloin missäkin. Tein molemmille tällaiset pussukat jo joskus viime vuonna, mutta niiden bloggaaminen jotenkin unohtui...


Children love to craft and make all sorts of fun stuff. At some point I got tired of looking for my notions and made them these bags and gave them notions of their own :)
kids3

kids2


kids1


Annoin molemmille myös omat neulavihkot (tuli käyttöä niillekin joissa vinot reunat tms vikaa :D), niihin näköjään talletetaan myös muita kovin tarpeellisia esineitä :).


I also gave them own needle booklets, in which they tend to store all sorts of other important stuff :).


Iloista perjantaita ja ihanaa viikonloppua! Täällä leivotaan sämpylöitä, ommellaan kivoja juttuja ja viikonloppuna otetaan rennosti löhöillen. Mitä sinun viikonloppuusi kuuluu?


Happy friday and have the loveliest weekend! We´re going to bake bread, sew all things fun, and just relax over the weekend. What are you going to do this weekend?


4 kommenttia:

  1. Hyville tuotteille löytyy aina useita eri käyttötarkoituksia ja tärkeät pikkutavat on saatava talteen. Mietin vain että kumman neulavihkoon noi naulat on tulleet mukaan?

    VastaaPoista
  2. Jocsun vihkoon :) Siellä oli myös yhdellä sivulla legomiehen miekka kiilattuna kahden nupparin väliin :))) Se on ihana ja niin raks <3

    VastaaPoista
  3. Ihanan kekseliäs on pikkumies :)

    VastaaPoista

 

Yritys

Instagram @Susannafin