Vauvalle mekko

Päärynäkangas on saanut suurta suosiota, valitettavasti sitä ei vaan enää mistään saa. Yhden mekon siitä vielä sai tehtyä.
päärynämekkoiso

Asiakas valitsi mekon mallin itse, ja se on Ottobren kesä 2006 lehdestä. Mekon kaavoitin itse ja se on pienempi ja reilusti kapeampi kuin Ottobren. Asiakas ihastui lehden mekon olkaimiin, joten sen verran kopsattiin alkuperäistä mallia.

päärynähelma

päärynäyläosa

Joku aika sitten tein valelaskosverhon asiakkaalle. Sen tekeminen oli helppoa ja hauskaa, vaikkakin vaati hieman googlailua, kun koskaan en ollut sellaista tehnyt, ja koulussahan ei tällaisia järkeviä opeteta :). Verhosta tuli kuitenkin aivan ihana, täytyy pyytää parempi kuva kun verho on ripustettu paikoilleen.

valelaskosverho

Espoossa paistaa aurinko ja välillä sataa vettä. Mä olen taas vetänyt pari viikkoa viiden tunnin yöunilla, ihan omaa syytä mutta kun on niin paljon kaikenlaista kivaa! Ravelrystä ja Twitteristä tutut tietävätkin jo, että olen eronnut hiljattain ja asun nyt lasten kanssa kolmin. Itse olen oikein tyytyväinen elämääni nyt, mutta onhan tämä ollut melkoista härdelliä koko kevät.

Olen pohtinut paljon tämän blogin yksityisyyttä tai sitä millainen haluan että Heelsin blogi on. Tiedän että te vanhan blogin lukijat olette siellä lueskelemassa, ja ainakin olettaisin että olette vuosia pysyneet mukana juuri siksi että minä olen minä (maailman paras minä, kuten @rautasilta sanoisi), enkä halua tehdä tästä liian erinäköistä. En kyllä ehkä osaisikaan, onhan se nyt nähty että mulla ei luurangot kaapeissa pysy :). Enimmät vuodatukset voi kuitenkin lukea sitten Ravelryn kaheleista, jos pitäytyisin täällä vähän tiukemmin asiassa.

Millaista sisältöä sinä tänne toivoisit? Kerrotko myös, oletko seurannut tekemisiäni jo aiemmin (vanha blogi) vai oletko kenties aivan uusi lukija? Kommentoi, sana on vapaa!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Yritys

Instagram @Susannafin